Jó 2025. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2026. január 3.
Karácsonyi időszakban voltunk a szállodában. Fogadtatás kedves volt, mivel felújítás még nem fejeződött be ezért a jelenlegi állapotnak megfelelően tudok értékelni. Ami elkészült az tetszett, egy kivételével, a gördülő ágy nem jó választás, nem stabil. Kilátás kompenzálta ezt kicsit, mert a fenyves erdő és hó hullása nagyon szép volt. Az étkező megfelelő méretű, az ételek finomak voltak, de átlagos nem a gasztronómia csodája. Kiszolgálás megfelelő. Bárban is jó hangulatban. Wellnes részleg összetettsége a szállodai szobák számához még nem tökéletes, de még láttam a bővítések zajlanak. Aki az egész működéséért felelős, Tóni viszont mindent megtesz , hogy elégedett legyen a vendég, masszás időpont elfogyott, de megoldotta a kérést. Szervezett programra is figyeltek, amely pozitív . Köszönjük és összeségében jól éreztük magunkat!
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...