36. helyezett

Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Október 23. - teljes előrefizetéssel
88.400 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Nepomuki Szent János szobor Sopron vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3876 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110257 feltöltött kép
Érdekes 2025. augusztus 25.gyerekekkel járt itt
Legutóbbi soproni szállásunk közelében láttam meg ezt a kis szobrot. Nepomuki Szent János XIV. században élő cseh pap és vértanú volt, országszerte sok helyütt találkozhatunk a hazánkban is népszerű szent szobraival, sokszor útközben, útkereszteződésnél, hidaknál, hiszen a folyók, hidak, hajósok, vízimolnárok, halászok védőszentjeként is tisztelik.
Nepomuki Szent János szobor Sopron - EgyébNepomuki Szent János szobor Sopron - Egyéb