Fénykapu Sülysáp

Fénykapu SülysápFénykapu Sülysáp
Fénykapu SülysápFénykapu Sülysáp
12 fotó

Fénykapu Sülysáp bemutatkozása

A Szórádi Zsigmond alkotta emlékműből 2 példány készült, a másik Sülysáp erdélyi testvértelepülése, Városfalva részére, mely ennek tükörképe. Modern alkotás, mely két helyszín között teremt kapcsolatot, az elszakítottságot fél-formák és fél-szimbólumok ábrázolják, asszociatív módon.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Október 23.
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Karácsony
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony

Fénykapu Sülysáp vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 933 városban járt márFelfedező - 2935 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 59153 feltöltött kép
Érdekes 2025. június 4.egyedül járt itt
Szóval izgalmas, érdekes ez, nem érdemes mellette elmenni. A területen dúl az építkezés, meg elkerítés van, a későbbi stílustalan ordibálás elkerülés végett kerestem egy amolyan kisfőnököt, akinek előadtam, hogy nem fogom lerombolni, összejárni, tönkretenni az építkezést, de bemegyek és közelebbről fogok tanulmányozni néhány szobrot.
Fénykapu Sülysáp - Külső képFénykapu Sülysáp - Külső képFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - Külső képFénykapu Sülysáp - EgyébFénykapu Sülysáp - Egyéb
Még több kép (9 db) >>