Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizza betyárosan

Gasztró Betyár SümegGasztró Betyár Sümeg a térképen

2019. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gasztró Betyár készíti a környék legnépszerűbb pizzáját. Sümegre és a környező településekre is szállítanak ki, a városon belül ingyenesen. Hagyományos kerek pizzából 28 ízben 2 féle méretet készítenek, a normál 32 cm-es, a családi 45 cm-es átmérőjű. Árban is kedvező, a minőség is megfelelő, a 32 cm-es 1200-1500 Ft, a családi 2300-3400 Ft között.
Legutóbb 6 féle pizzát rendeltünk helybeli rokonainkkal, kb. 1 óra alatt szállították ki. Csirkebú-csirkebá (fokhagymás tejfölös alap, sült csirkemell falatok, kukorica, sajt), Szicília (tejfölös alap, sonka, bacon, kukorica, brokkoli, sajt), Tuna (paradicsomos alap, tonhal, fekete olívabogyó, sajt, lilahagyma), Funghi (paradicsomos alap, gomba, bacon, sajt), Son-Go-Ku (paradicsomos alap, sonka, gomba, kukorica, sajt), 4 sajtos (trappista, mozzarella, Camembert, füstölt sajt). A tészta nem papírvékony, de nem is vastag, a feltétek egységesen belepik a pizzát, nincsenek a szélen több centi vastag üres szélek. A választék számomra egy kissé egysíkú volt, izgalmas feltétek, eredeti ízkombinációk nem igazán vannak. A pizzatészta jó, de nem átütő.
Pizzán kívül még készítenek vagy 30-40 féle más ételt is, népszerű tömegkajákat: gyros, bolognai spagetti, rántott csirke és sertés, karfiol és sajt, 3 féle saláta, vegyestálak. Húsos főételek körettel együtt is 2000 Ft alatt maradnak. Az ételek többségét lehet zóna adagban is kérni (70%-os áron), a köretek esetében elég a kis adag is.
Rendezvényekre előrendeléssel készítenek egyedi ételeket, tálakat is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Ár / érték arány:Kiváló
Fényképek (6)
Gasztró Betyár Sümeg - Étel/italGasztró Betyár Sümeg - Étel/italGasztró Betyár Sümeg - Étel/italGasztró Betyár Sümeg - Étel/italGasztró Betyár Sümeg - Étel/italGasztró Betyár Sümeg - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
JOKER Party House Sümeg - Napi árak
Napi árak
2024.10.01-ig
JOKER Party House Sümeg
509.000 Ft / 16 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval