Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes érzelmek a Hotel Kapitányban...

Hotel Kapitány Superior Wellness SümegHotel Kapitány Superior Wellness Sümeg a térképen

Átlagos 2023. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. október 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szoba nagy és kényelmes, a fürdőszoba tágas és tiszta. Összességében jó, bár meglepő a wc csésze és a wcpapír tartó közti távolság. A vacsora finom, elégséges, a reggelire ez már nem mondható el. Személyzet kedves és segítőkész. Bár mikor fürdőkádas szobánkat szerettük volna zuhanyzósra cserélni (lábműtét után csak azt tudta volna a párom használni.)...azt a választ kaptuk hogy van zuhanyzó a wellness részlegen. Zuhanyozzon ott!!!
De ha már wellness részleg. Minden platformon meleg gyógyvízes medencéket hírdetnek. Meglepődtünk hogy egyáltalán nem az. Kinti medencék hidegvizesek, bentiek szintén. Emeleten az "élménymedence" 33 fokos, amit még a hideglevegős befúvás tovabb hűtött ìgy 5-10 perc után már kellemetlen volt a benne tartózkodás. A masszírozós funkciók nem működtek. A csempéket fekete penész borította.. A jakuzzi víze ugyan meleg volt, de a mérete miatt nem volt esélyünk kipróbalni. Max 3-4 fő fér el benne kényelmesen.
A szalloda berendezése szép, igényes. A bárban mindkét este élőzene volt, ami nagyon tetszett. Ugyan sokat rontottak az élményen az ott elhelyezett pingpong asztalok. Hangulatos melódiakat hallgattunk volna , de a hangosan kiabáló,pingpongozó gyerekek miatt ez sem sikerült túl jól. Ertem én hogy családbarát szalloda, de a két műfaj nem egy légtérbe való.
A lovagi torna nagyon tetszett, igazán színvonalas. Humorral fűszerezett nívós előadást láttunk... bár oda sem illettek az igazan pici gyerekek. Sírtak, féltek... át kellene gondolni hány éves kortól ajánlott az előadás.
Kozepkori lakomára is befizettünk, finomak voltak az ételek, de ott meg a hamar, gyorsan essünk túl rajta érzésem volt.
Összességében jól éreztük magunkat, a várat is megnéztük, a közeli afrikamúzeumot is és a többi vendéggel is beszélgettünk. Akikkel egyetértetünk abban, hogy csak pici figyelmen múlna hogy a vendégek még jobban, komfortosabban erezzék mágukat esetleg elhitetni velük, hogy valóban fontosak. Esetleg egy welcome drink érkezéskor, szobákhoz piperecucc, cipőkanál... Etkezéskor asztali kis szemetes...stb.
A kilátas valóban csodálatos a várra, este lenyűgöző ... bár hamar lekapcsolják a fényeket.

4 csillag???
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Hotel Kapitány Superior Wellness további értékelései

2024.03.29barátokkal
Kiváló
Tökéletes hely a kikapcsolódásra. A Hotel elrendezése, berendezése kellemes, kényelmes. A szoba berendezése kényelmes, környezete csendes. A szobából a kilátás csodálatos, a várra néző. A szálloda dolgozói kedvesek, segítőkészek. Az étterem tiszta, elrendezése kényelmes, vendégbarát. Az ételek...
2024.03.11barátokkal
Kiváló
Családommal többször is pihentünk már a szállodában, mindig nagyon jól éreztük magunkat. Legutóbb 8 fős baráti társasággal töltöttünk el 2 éjszakát nőnapkor. Nagyon elégedettek voltunk, kiváló a wellnes részleg, kitűnő a konyha kínálata, remek programokon vettünk részt. Biztosan megyünk még ebbe...
2024.03.03a párjával
Kiváló
Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve.De mivel tökéletes nincs ezért két apró dolgot megemlítenék:-a törölközők lassan csere érettek, és a wellness részlegre egy két fogas jól jönne.Hogy pozitívan zárjuk a kommentet az ételek minősége a kíválónál is jobb volt.Ami biztos hogy visszatérő...

A Hotel Kapitány Superior Wellness legnépszerűbb csomagjai

Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg - Pünkösd a Kapitányban (min. 3 éj)
Pünkösd a Kapitányban
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval