Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kisvárosi hangulat

Levendula Apartmanok SümegLevendula Apartmanok Sümeg a térképen

Átlagos 2019. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ausztriából hazafelé tranzitszállásként, 1 éjszakára szálltunk itt meg. A sz....hu web-oldalon foglaltuk a szállást, előleget nem kellett fizetni, bankkártya adatokat sem kértek.
A szállásadó hölggyel telefonon leegyeztettük a részleteket érkezés előtt, személyesen is kedves volt. Sümeg külsőbb részén, családi házas övezetben egy kisebb utcában található felújított kertes családi ház volt a szállás, a tulajdonosék 2 házzal odébb laknak. A sóderrel felszórt udvarba max. 3 autóval be lehet parkolni. Az udvar hátsó része sáros, némi építőanyag volt lerakva, valószínűleg további házakat fognak építeni, ha jobb lesz az idő.
A szállás 2 apartmant takar, a nagyobb 3 szobás (amerikai nappali + 2 hálószoba), a kisebb 1+1 szobás. A lebetonozott teraszon egy kinti asztalhoz lehet kiülni, egyébként nincs kertje.
A konyha felszerelt, volt mikró, hűtő, kávéfőző, vízforraló, tűzhely, mosogató. poharakat, csészéket, tányérokat, evőeszközöket is találtunk.
A vártól elég távol esik, valamint bevásárlási lehetőség is a város más részeiben érhető csak el (a főutcában vagy a 84-es út mentén), autóval.
A kisebbik hálóban 2 fő, a nagyobban 3 fő tud megszállni (franciaágy + emeletes ágy). A nappali-konyhában egy kihúzható kanapé van még tartalék megoldásként. A ház tiszta, kulturált, az ágynemű szintén tiszta volt. A fürdőben egyszerű zuhanyzó és WC volt. A ház inkább nyáron és tavasszal lehet alkalmas, mi ugyanis a fűtés ellenére is fáztunk. Mindenhol kő van a házban, ami szőnyeg hiányában nagyon hideg volt, talán ez volt az oka. A zuhanyzóból a nejlonfüggönynél kifolyt a víz a fürdőszobába. A házban sehol nem találtunk felmosórongyot, vödröt, bármilyen egyéb tisztítószert. Nem takarítani akartam, mert tisztaság volt, de ilyesmire bármikor szükség lehet, nekünk is jól jött volna a kifolyt vizet feltörölni valamivel.
A wc-ben nincs fűtés, itt volt a leghidegebb a házban.
Televízió nincs, wifi van.
Árban a környékbeli lehetőségekhez képest ez elég kedvező volt, ezért ezt választottuk. 20ezer Ft 5 főre/1 éjszaka, ellátás nélkül. Fizetni csak készpénzzel lehet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (12)
Levendula Apartmanok Sümeg - KörnyékLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - SzobákLevendula Apartmanok Sümeg - Külső képLevendula Apartmanok Sümeg - EgyébLevendula Apartmanok Sümeg - Környék
Ezek a szállások is érdekelhetnek
JOKER Party House Sümeg - Napi árak
Napi árak
2024.10.01-ig
JOKER Party House Sümeg
509.000 Ft / 16 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval