Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes tapasztalat

A Szűcs Fogadója SzadaA Szűcs Fogadója Szada a térképen

Átlagos 2016. júniusban, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2016. június 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Előszór is azzal kezdeném ,hogy nem vagyok reklamálós komment irogatós de úgy érzem hogy a mai élményemet meg kell osszam,hátha a tulajdonoshoz is eljut ez az értékelés.Szóval egy ismerősömmel tértünk be egy átlagos szerda délután a Szadai étterembe.A belépés után az egyik pincér fogadott,mondtuk hogy nincs foglalásunk és ketten szeretnénk ebédelni,erre a fejével biccentet hogy hol az a két hely amiből választhatunk.Mikor említettük hogy kint szeretnénk leülni tömören közölte hogy nincs hely.Volt hely és az ottlétünk alatt nem is érkezett senki ahhoz az asztalhoz.A rövid párbeszéd után sarkon fordult és otthagyott minket.Épp tanakodtunk hogy a két hely közül hova üljünk mikor egy másik pincér hangos "elnézést" el adta tudtunkra hogy útban vagyunk neki.Leültünk hozták az étlapot rendeltünk italt,majd 1 adag levest és két adag fő ételt.A tálalásnál a levest elfelejtették csak a kérdésemre hogy azt mikor kapom akkor hozták ki,persze a főételem addig az asztalon kihült.Ízre tisztaságra küllemre nem lehet kifogás,az makulátlan volt.Az étkezés után jeleztem hogy szeretnék fizetni,és hogy készpénzzel.Innen számitva kb 5-8 perc múlva egy pincér oda jött és kérdezte hogy hozhat e valami desszertet,én emlitettem hogy több mint 5 perce a számlát várom,na ekkor már gyorsabban megérkezett.A szokásos 10 % borravalót bele tettem de csak fintor volt a jutalmam érte,hátat forditott és be ment a pult mögé.Távozásnál senki nem köszönt el, vagy egyáltalán egy " Köszönjük et oda vetettek volna... de hát nem.Igy kicsit csalódottan távoztunk és megfogadtuk hogy nem ez lesz a törzs helyünk.
Összegezve: Az ételek íze,minősége tökéletes.A hely hangulatos de a személyzet ezen a napon alul múlta a hely színvonalát.Lehet hogy ez csak egyedi eset volt én nem tudhatom,de az biztos hogy ilyen kiszolgálás mellett nem szeretnék vissza menni oda.És hogy egy klasszikust idézzek,"nem baj van mááásik". Persze vendégből is de ha ez rendszeres akkor kérdés hogy meddig.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

A Szűcs Fogadója további értékelései

2024.04.02a párjával
Kedvencem a Hagymás rostélyos. Itt remekül készítik. Hangulatos, kellemes hely udvarias személyzettel. Időben kell asztalt foglalni, mindig tele van. Máskor is jövünk!
2023.04.12barátokkal
Kiváló
A személyzet nagyon kedves. Az ételek isteni finomak és bőségesek és meglepően jó árban vannak Az étterem tiszta , rendezett. Az ételekre nem kellet sokat várni. Biztos,hogy vissza fogunk térni !
2022.08.21barátokkal
Szörnyű
Ebédre érkeztünk, a hely hétköznap lévén egyáltalán nem volt tele, és bár több pincér dolgozott szinte tudomást sem vettek a vendégről. Az italok megérkeztek, de az étel megrendelése rendkívül bonyolult feladatnak bizonyult, mert senki felénk sem nézett. Hosszú várakozás után, többszöri kulturált...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval