Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az igazi őrségi ízeket nem itt kell keresni

Őrszem Fogadó étterme SzalafőŐrszem Fogadó étterme Szalafő a térképen

Szörnyű 2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Igazi őrségi ételeket szerettünk volna kóstolni és a szállásadónk ajánlására az Őrszem fogadóba tértünk be egy korai vacsorára. Az étlapról őrségi ételeket választottunk, erdei gombalevest hajdinával, vasi paprikás szeletet, őrségi dödöllét pirított hagymával és tejföllel, desszertnek túrós-meggyes rétest. Amennyire vártuk a híres őrségi ízeket, akkorát csalódtunk. Minden étel hidegen érkezett és jellegtelen, ízetlen volt, ráadásul semmi nem volt frissen készült. A leves nem lett volna annyira rossz, de jéghidegen érkezett, élvezhetetlen volt. A vasi paprikás szelet bundája átázott, érezni lehetett, hogy kisütve tették hűtőbe, majd tálalás előtt egy kicsit megmikrózták. Az őrségi dödölle volt a legízetlenebb, legszárazabb. Pirított hagymát nem látott, egy-két pici kanál tejföllel locsolták meg tálalás előtt. A túrós-meggyes rétes szintén mikróban melegített volt, szivacsos és átázott volt a tésztája. A pincér harmadik nekifutásra sem találta el, hogy milyen italokat rendeltünk. Egyetlen pozitívum, hogy az étterem belső tere gyönyörű, faburkolatot kapott minden, a mennyezet is fagerendás. Dehát étterembe nem azért megy az ember, hogy a belső építészeti megoldásokban gyönyörködjön. Sajnálom, hogy ennyire nem figyelnek az ételek minőségére és a kiszolgálásra, mert ebből a helyből sokkal többet is ki lehetne hozni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Kiváló

Őrszem Fogadó étterme további értékelései

2023.10.01családjával
Szörnyű
Tegnap du egy késői ebédre tértünk be négyen, Két dödölét és két fél adag vadpöris dödölét fogyasztottunk. Szép kártyával fizettünk, sajnos nem ellenőriztem le a tételek darabszámát de ez itt szükséges. +1 vadpöris dödöllét számoltak fel 3815Ft-al sikerült becsapniuk.
2022.09.13barátokkal
Kiváló
Nagyon jó a konyha, isteni volt minden étel! A környezet és az étterem nagyon barátságos, a külső teraszos rész a napsütésben szenzációs. Nagyon-nagyon jót vacsoráztunk itt. Kedves és barátságos volt a kiszolgálás. Az árak nem voltak elszálltak. Jövünk még sokat, csak a szakács is maradjon!
2020.07.20a párjával
Kiváló
Hangulatos őrségi szállásunk étterme- csendes helyen. Ebédelni lementünk. Gyümölcs levest választottunk, sok finom színes eper és ribizlivel volt tele a bögre. Főételként túros tészta, szalonnával és tejfellel, és dödölle volt választásunk.A túros tészta sajnos hideg volt, - elnézést kérve újra...
Népszerű szállások a környéken
Kerca Bio Farm Kercaszomor - Napi árak
Napi árak
2025.01.14-ig
Kerca Bio Farm Kercaszomor
52.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok
Balance napok
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
111.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval