Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyfokú csalódás!

Halászcsárda Vendéglő SzarvasHalászcsárda Vendéglő Szarvas a térképen

Átlagos 2023. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. február 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Először jártunk feleségemmel együtt Szarvason. Mint a gasztronómiában is igen igényes vendégként, egyben pedig halászlé imádóként, céloztuk meg a Halászcsárdát. A csárda belső kialakítása nevének megfelelően hangulatos. A pincér kedvesen segítőkész, és őszinte volt. Minden tekintetben frissen készült halászlét szerettünk volna, de kiderült, hogy minden halászlé típushoz az alaplé már előre elkészített (akár több napos), ezért nem kimondva, de joggal feltételezhetően fagyasztott volt!??? Hatalmas csalódás annak, aki csakis a minőséget tudja elfogadni!
Mentő ötletként kerestünk az étlapról egy leves különlegességet, így esett a választás a "Hagymakrémleves cipóban"-ra, amely nagyon dekoratív megjelenésű volt. Megkostolva azonban érződött, hogy nekünk elfogadhatatlanul sós lett! Nagy valószínűséggel azért, mert ízesítéskor nem lett belekalkulálva, hogy a levesbe utólag belekerül a reszelt sajt, avagy ez sem volt friss és már túlságosan "összeértek" az ízek!??? Bosszankodva, de azért legyűrtük. Második fogásként már ígyekeztünk gondosan választani olyan egyszerű fiss ételt, amelynek elkészítését talán egy kezdő szakács (SÉF?) sem tudja elrontani, ezért esett a választásunk a "Kapros túróval töltött csirkemell"-re és mellé káposzta salátára. Miután letette elénk a pincér a "frissen sültet" már látszott, hogy a friss ételhez semmi köze, ugyanis a külső bundája kopogósra/keményre/szájpadlás karcolóra lett sütve, az íze pedig egy ki tudja mióta lefagyasztott, gyorsan zsiradékban megsütött íztelen valamire hasonlított, holott ennek az ételnek egy puha-omlós, kicsit szaftos, kellemes ízű csodára kellett volna hasonlítania. A mellé tálalt káposzta saláta pedig részünkről elfogadhatatlanul sós volt! Ezt már képtelenek voltunk annyiban hagyni, és a pincér felé tett részletekes lesulytó kritika után, annak "elismeréseként" 1/3-ad ár fizetését követően távoztunk.
Ezután érthető, ha ebbe a szarvasi Halászcsárdába többször visszatérni nem kívánunk!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Halászcsárda Vendéglő további értékelései

2023.08.29gyerekekkel
Szörnyű
Egy yorkival még az előtéri kerthelységbe sem lehet bemenni. Két gyerekkel simán kiküldtek, mert van velünk egy 3 kg-os kiskutya, úgy, hogy elvitere rendeltünk kétszemélyes tálat, tésztát... tehát fogyasztottunk, és szomjas volt a gyerek, csak egy limonádét szeretett volna, amíg kihozzák az...
2023.08.23a párjával
Kiváló
Nagyon finom volt mindkét étel amit kértünk. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Ár érték arányban nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2023.07.28a párjával
Kiváló
Párom nem eszi meg a halat. Mégis ezt a helyet választotta, mert helybéli ajánlotta. Nem bántuk meg! Finom borjúpaprikás evett, kellemes hűs árnyékban, profi felszolgálással. Én maradtam a halászlénél, ha már halászcsárda. A korhely halászlevük csillagos ötös. Pont annyira savanykás, hogy ne...
Népszerű szállások a környéken
Lelkesház Szarvas - Napi árak
Napi árak
2024.10.02-ig
Lelkesház Szarvas
18.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval