Nem igazán piperkőc, kocaturistáknak való, de ha rászánod magad, akkor megéri. Először is meg kell küzdeni a kerítéssel, lám, lám, más is megküzdött vele, egy helyen meg van bontva, nem én voltam, voltak úttörők előttem. Szóval a bedőlt kerítésrészen besurransz, aztán jön kettes akadálynak a bozót, a kápolna környezete teljesen be van nőve dzsungellel, de ha van vér pucádban, átverekeded magad rajta.
Azután jöhet egy kis sajátos régészkedés, merengés, magány, áhítat és alázat, bent járni a kifosztott múltban, megérinteni mindent, miközben százezer rovar zümmög feletted a megszentelt térben. A Bezerédj kastély nem nagyon látogatható, mivel gyerekotthon, de a közelében, a vadonban lévő kápolnát el tudod érni magadnak, ha szeretnéd.