Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mintha nem is egy strandon jártunk volna!

Szekszárdi Fürdő Étterme SzekszárdSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd a térképen

2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A strandokon lévő, jellemzően nem éppen színvonalas büfékhez képest a szekszárdi városi fürdőben lévő üdítő pozitív kivételt jelentett. Elég sok asztalnál lehet leülni normális körülmények között enni, ráadásul még árnyékos is a teraszuk. A hosszú pultnál tematizáltan kérhetőek az enni- és innivalók. Fagylaltok, meleg ételek, üdítők, sör/alkohol, illetve kávé. Igaz, hogy a frissensültek mirelitből készülnek, de tényleg frissensültek, minden ételt forrón, ropogósan kaptunk, ráadásul nem műanyagban úszik a strand, hanem újrahasznosított papírtálcákon kaptuk az ételt.
Elég sokan voltak, ráadásul egy táborozó gyerekcsapat is befutott ebédelni, de még így sem kellett túlságosan sokat várni, és flottul, pörgősen zajlott a kiszolgálás. Az italkínálat kommersz, de elég széles a kínálat ahhoz képest, hogy ez mégiscsak egy városi fürdő, nem egy elit bár. Sörből: Sorponi classic és IPA, Krusovice, Heineken, Edelweiss és meggyes Mort Subite volt a kínálat.
Az ételek és az italok ára is korrekt. Bárcsak a Balatonnál vagy Budapesten is hasonló mentalitást lehetne látni!
Ettünk rántott sajtot hasábburgonyával, tartármártással (kis adag: 1050 Ft, nagy adag: 1500 Ft, hasáb: nagy adag 600 Ft), illetve rántott csirkemellet szintén sült krumplival (kis adag: 1000 Ft, nagy adag: 1400 Ft, tartár + 250 Ft). A gyros tál 2100 Ft volt, de ez tényleg bőséges, kiadós.
A fánkok 350 Ft-ba kerültek.
A végén persze fagyit is vettünk, én egy málnát. Korrekt volt, ha jól emlékszem, Carte D'Ort adnak.
Talán az üdítőkre mondanám, hogy azok a többihez képest túlárazottak, hiszen a 0.5 l-es Cola termékek és a Cappy gyümölcslé 550 Ft-ba kerültek. Az italok jól hűtöttek voltak.
Az egy kicsit macerás volt, hogy be kellett menni a szekrényhez a pénztárcáért, aztán evés után újra visszavinni és eltenni, ezt egy karszalagos fizetéses rendszerrel ki lehetne praktikusan váltani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Szekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - EgyébSzekszárdi Fürdő Étterme Szekszárd - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Takler Kúria Szekszárd - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2026.03.05-ig
Takler Kúria Szekszárd
19.465 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval