Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szinte tökéletes, de figyelj!

Takler Pince SzekszárdTakler Pince Szekszárd a térképen

Kiváló 2019. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
20 évvel korábbi szekszárdi élményeink alapján és kiváló boraik ismeretében kíváncsiak voltunk az új kúriára is. A birtok elhelyezkedése és megjelenése lenyűgöző. Ritkaság az épületek stílusának ilyen fokú összhangja. A kúria belső tereinek vintage-hangulata elvarázsolt minket. Nincsenek kivitelezési hibák, vagy slendrián megoldások. A higiénia tökéletes a szobákban és a wellnessben is. Na és a konyha, ezt nem lehet elmesélni, ki kell próbálni! Köszönjük a Szabó-fivéreknek és csapatának.
Pár negatívum: az információkban vannak hiányok -pl. betérőjelzés a főútról, recepció helye, csomagok tartalma keveredik (ill. kérni kell, ami jár)-, szobákhoz hűtő, szúnyogháló elkelne. És vigyázz, pincetúra nem egyenlő borkóstoló! Az egyben kezelt programok miatt utólag felszámolták a kóstolót (mindjárt poharat adtak, nem volt tiszta, hogy feláras). Sajnos az utolsó pihenésünket elrontotta egy késő éjjelig hangoskodó társaság, erre is figyelhetne a személyzet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Takler Pince további értékelései

2022.08.17a párjával
Kiváló
A Takler Kúria és bor hotel szépen kinőtte magát a panzióbaból.Gyönyörű,gondozott park,esküvői helyszín és szuper gasztronómia lett a végeredmény.Hotelszobak és a panziók is gyönyörű tiszták,tágasak,légkondicionáltak.A wellness szuper lett,a borok és az ételek nagyok jók.Érdemes kipróbálás!
2021.10.05a párjával
Kiváló
Nyár végén,szeptember elején érkeztünk szekszárdra,régóta vártunk erre,ez a régió valahogy mindig kimaradt az utazásainkból,a birtok nagyon szép környezetben található,rég láttunk ilyen kulturált,szölőlugasokkal körbe vett helyen kuriát és borászatttal foglalkozó pincészetet,kulturált...
2020.09.30barátokkal
Kiváló
Kiránduláshoz választottuk a helyszínt és nem csalódtunk. A szobákban tisztaság fogadott. Az étteremben mindenki megtalálta a kedvencét. Kérésünkre a borpincét is megmutatták. Kellemes a környezet és jó kiinduló pont a környék látnivalóinak megtekintéséhez. Érdekesség, hogy mivel szüretkor...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Takler Kúria Szekszárd - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2026.03.05-ig
Takler Kúria Szekszárd
19.465 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.14-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
74.772 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval