Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tényleg családbarát ez a strand

Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő SzekszárdSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd a térképen

Érdekes 2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pécsváradról jöttünk át ide, kifejezetten a fürdő miatt kerestük fel a várost egy forró nyári napon. A családi jegy 1 felnőttre és 3 gyerekre összesen 6000 Ft-ba került, plusz az öltözőszekrény 500 Ft. Máshol ez automatikusan benne szokott lenni a belépőben, igaz, itt a belépő olcsóbb volt, mint azok a fürdők, ahol még a nyár folyamán megfordultunk.
Ahogy a fürdő nevében is szerepel, valóban családbarát, de inkább a kisgyerekes családokra értendő ez, hiszen az épületben benti játszószobát és pelenkázót, baba-mama sarkot alakítottak ki, illetve van egy olyan medence csúszdával és vizes játékokkal, ami a legkisebbeknek lehet optimális.
A gyerekek számára - no és igaz, számomra is - a legnagyobb attrakció a 4 db csúszda volt, melyen fánkkal is lehetett csúszni. Több tucatszor lecsúsztunk, szórakoztató volt, de nem veszélyes, nem félelmetes.
A másik medence, amit kedveltünk, sodró folyóval és jaccuzzi platóval kényeztette a vendégeket.
Ami számomra negatívum, hogy a fürdő teljesen szabadtéri, a medencék tájékán nulla árnyékkal.
A főszezon és a nyári hőség miatt elég sokan voltak, a medencékben és a csúszdáknál is, nemkülönben a büfénél. Egy másik posztban részletesen leírtam, hogy a benti étkezési lehetőségekkel elégedettek voltunk, meleg ételt tudtunk itt bent helyben enni, kedvező áron.
A parkolásért nem kellett fizetni, ez pozitívum.
Az öltözőben jól elfértünk, nem volt tumultus. Hajszárító volt, nem kellett vinni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (7)
Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - EgyébSzekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő Szekszárd - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Takler Kúria Szekszárd - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2026.04.23-ig
Takler Kúria Szekszárd
22.865 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
63.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval