Szörnyű 2026. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. április 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem ajánlom a helyet másoknak
Őszintén szólva kétszer jártunk itt. Az ételekkel alapvetően nem volt probléma, viszont a kiszolgálás mindkét alkalommal kellemetlen élményt okozott.
Már az első látogatásunkkor is érezhető volt, hogy a pincér nem szívesen fogadja a Pannon Piros kupon használatát, a második alkalommal pedig ezt szóvá is tette. Amikor rákérdeztem, hogy van-e ezzel gond, meglehetősen barátságtalan hangnemben reagált.
Az étkezés után fizetni szerettünk volna. Mivel hatfős társaság voltunk, szerettük volna a számlát páronként rendezni, ami általában megszokott és kényelmes megoldás. A pincér azonban közölte, hogy erre nincs lehetőség, különösen a kupon használata miatt. Ennek okát nem sikerült egyértelműen megindokolnia, így végül egy összegben kellett fizetnünk.
Ez azért is volt kellemetlen, mert a számla nem volt részletezve, így utólag nehéz volt pontosan elszámolni egymás között. A helyzetet tovább rontotta, hogy sem magyarázatot, sem bocsánatkérést nem kaptunk.
Összességében a kiszolgálás stílusa és hozzáállása jelentősen rontotta az élményt. Kár érte, mert egyébként a helyben lenne potenciál. Érdemes lenne átgondolni a kuponrendszerhez való hozzáállást, illetve a vendégekkel való kommunikációt is, mert ez sokat számít a vendégélmény szempontjából.
A jeli arborétumból hazafelé menet tértünk be anyukámmal, ebédelni. Ha épp nem vírushelyzet van, sosem választottam volna ezt a helyet, de úgy voltam vele, hogy ha van kerthelyisége, akkor próbáljuk meg, hiszen sok vendéglátó még ki sem nyitott. Odaérkezésünkkor megkérdeztem a pincért,(aki ugyan...
Soha ne térj be olyan csárdába, ahol csak 2 autó áll a parkolóban. Az ugyanis a személyzeté. Rögtön, akkor ki kellett volna fordulnom, amikor szembesültem azzal, hogy én vagyok A Vendég. Egyes számban. Nagyon éhes voltam így rendeltem egy babgulyást. Nagy kár volt pénzt adni érte....