Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hely

Chicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon SzentesChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes a térképen

2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Chicago Szentes egyik ikonikus helye. Kávézó, pub, söröző, étterem, bowlingozó egyben. Mint megtudtam, a tulajé a remek borszaküzlet-kávézó, a Labor is.
A kiszolgálás pincérfüggő, egyikük mogorva, a másikuk udvarias, kedves. Kettejük hozzáállásának átlaga a felfele kerekített 4 pont.
Sajnos már ebéd után voltam, időm sem volt már rendelni mondjuk egy desszertet, bár volt pár vonzó tétel az étlapon, pl szarvasból készült babgulyás, cipóban sült csülök, egészben sült pisztráng stb, ha már a desszertek kerültek szóba .
Csak egy teát ittam, ami finom volt, kaptam hozzá mézet és citromot. Az italválaszték zöme kommersz, legyen szó sörökről vagy töményekről, kivétel a madarasi pálinkafőzde szortimentje, ami tisztes kisüzemi termék. Vélhető, hogy a borok között is akad jobb, sajnos a borlapot nem fotóztam le.
Az árak korrektek, 30 centis pizzák 2000 ft alatt vannak, a főételek jelentős része dettó, a nagy adagot számolva, de van sok mindenből zóna adag is, az még olcsóbb.
Tisztes 4 pont a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Chicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - Étlap/itallapChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - Étlap/itallapChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - BelsőChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - BelsőChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - BelsőChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - Étel/italChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - Étel/italChicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon Szentes - Külső kép

Chicago Étterem-Bowling Pub-Biliárd Szalon további értékelései

2017.05.02a párjával
Gyenge
Szentesen átutazóban kerestünk éttermet ebédeléshez. Szentes központjában láttuk meg ezt a helyet, nem ismertük, beültünk ebédelni. Már az elején közölte a felszolgáló, hogy kb. 50 percet kell várni, mert sokan vannak!....Csak félig volt telt az étterem. Megrendeltük az ételeket, a Hagymás...
2014.02.12barátokkal
Hatalmas belső tér, kellemes terasz, barátságos kiszolgálás, többféle kártyával történő fizetési lehetőség (!), finom ételek-italok, kiváló beülős-beszélgetős hely. Rendszeresen visszatérek, épp a fentiek miatt, és bátran ajánlom mindenkinek! Ha sok a vendég, kicsit zavaró az asztalok közelsége,...
Népszerű szállások a környéken
Nyugi Tanya Magyartés - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Nyugi Tanya Magyartés
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval