Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikán aluli

Liget Étterem SzentesLiget Étterem Szentes a térképen

Szörnyű 2020. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A strandon járva kerestük meg az éttermet, mert menüt szerettünk volna választani. Igaz egy ismerős mondta, hogy egyszer jót evett ott, azért gondoltuk, hogy nem megyünk vissza ebedelni a szállodába és ezt az éttermet válasszuk, de megbántuk!
A menü kétféle levest tartalmazott, zóldbablevest és sárgabarackkrémlevest. A zóldbableves ehetetlenül savanyú, ecetes volt, a sárgabarackleves nem sárgabarack, hanem lehetetlen színű volt, túlédesítve. Szerintem.mindkettő romlottnak tűnt, amit az is bizonyít, hogy étkezés után alig tudtam visszaérni a szállodába, akkora hasmenésem volt!
A 2. fogás nekem csirkemell gombamártással, (ami nem volt finom, csak elfogadható), a férjemnek csikóstokány tésztával. A tészta tocsogott a víztől, olyan volt, mintha a főzővízzel együtt tálalták volna ki, pár hust rárakva. Borzalmas volt!
Mondtam a ferjemnek, hogy küldjük vissza az egész ételsort, vagy hívjuk ki a szakácsot, egye meg ő, de nem engedte, azr mondta, hogy ne csináljak cirkuszt.
Én, aki eddig mindig jó értékelest írtam mindenről ahol jártam, (vissza lehet keresni) sajnos erről az étteremről csak rosszat tudok mondani. Egyedüli jó csak a hideg sör volt, az étel szó szerint borzalmas! Soha, sehol nem ettem ilyen rosszat, pedig jó pár étteremben, szállodában jártam. ! Én soha nem mennék többet oda, de ajánlom, más sem keresse meg ezt at éttermet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Liget Étterem további értékelései

2019.07.11barátokkal
Átlagos
Csongrád megyében kirándulgattunk a barátainkkal és ide tértünk be vasárnap délben ebédre, előre internetről választva. Elég sokan voltak, de előre foglaltam telefonon asztalt, így nem volt gond. Az étterem berendezéséről, kialakításáról az üzemi konyhák jutottak eszembe. Az étterem sok oldalról...
2018.10.10családjával
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a Szentesi Üdülőközpontban, és ilyenkor a Liget étteremben szoktunk ebédelni, néha még vacsorázni is. Ebben az évben is így tettünk. Nekem nagy kedvencem a Liget saláta, egyetlen évben sem hagytam ki. Most is azt kértem egy húsgombóc leves után. A leves...
2018.07.29a párjával
A szentesi üdülő központ mellett szép csendes helyen a ligetben található a Liget étterem . Ha strandolni megyünk általában ott étkezünk. A kiszolgálás első osztályú az ételek finomak mi első sorban Liget tálat szoktunk rendelni sok sok különböző fajta husi és köret van rajta és kettőnknek a...
Népszerű szállások a környéken
Nyugi Tanya Magyartés - November 1.
November 1.
10.31-11.03.
Nyugi Tanya Magyartés
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval