2025. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. november 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Hát nem vagyok én már az a mai csirke, de kakas sem, aki csak úgy felszaladgál a szigligeti várba Kolodkózni. Nyáron biztosan nem, vagy a szívem nem bírná már, vagy a lábam, de a veszélyeztetett bőröm különösen nem, így hát mit tegyen a vén, ilyenkor megy, hidegben. Mert mekkora pofont kapsz majd a Mennyország kapujában, ha nem keresed meg, nézed meg a Kolodko-szobrokat? Na, hát ezért is. Szóval tegnap megmásztam a megmászhatót, és szépen, módszeresen bebarangoltam a várat és megkerestem a szobrot. Volt sejtésem, hogy merre lehet, de az csak egy tipp volt. Hát persze, hogy a tetején, hogy a villám vágjon oda... nem baj, azért megérte, esküszöm. Szóval ide pakolta fel a gerilla Mester ezt a kis üzenetet, a hajdani lakókocsis nyarak, időszak emlékművét. Az autó régi Volkswagen Golfra hajaz, tehát németek is jöhettek ezzel kempingezni a nagy tóhoz. Istenem, hát régen a Balaton volt a német világtalálkozó, kelet és nyugat germánjai, rokonok, barátok itt jöhettek össze egymással. Meg szörföztek is, mint látjuk.
Szent György-hegy Residence Hegymagas
264.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül