2026. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 15.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már régen szerettük volna kipróbálni ezt a népszerű helyet, de azt hittük, itt csak hamburgert és barbecue-húsokat kínálnak, azok pedig nem kedvenceink. De ma megnéztük az étapjukat a neten, és kiderült, hogy hagyományosnak mondható ételeik is vannak. Ráadásul, ahogyan az a nevükhöz illik, a sörválasztékuk egészen jó. Ez így együtt már elegendően vonzó volt, hogy hozzájuk menjünk ebédelni. Természetes kedvességgel fogadott bennünket egy fiatal felszolgálónő, a benti helyiség szinte üres volt, szabadon választhattunk asztalt. A hideg sörök gyorsan megérkeztek, a párom a Pilsner Urquell mellett döntött, én a kevés helyen kapható cseh Bernard Lagert kértem, már a csatos üvege miatt is az egyik kedvencem.
Eddig minden rendben volt, nagyon is. De sajnos az ételekkel nem annyira. Mint kiderült, mindkettőnk ételében szuvidált hús volt, nekem csirkemell, a páromnak a sertésflekken. Nos, ha ilyenné teszi a húsokat, akkor ez az újmódi konyhatechnikai eljárás nem lesz a kedvencünk. Bár a csirkemell puha lett, de olyanná vált az állaga, mintha hal lenne, szinte vártam a halszagot. A párom ételében nem tudtuk eldönteni, milyen húsrészből készülhetett a flekken, mert kifejezetten száraz volt a szuvidálás ellenére. A sertésflekken hagyományosan sertéstarjából készül a leggyakrabban, de ez valami más volt. A felszolgáló szerint sertéscomb. Nem volt jó választás. És amiben mindkét étel hús feltéte egyezett, fűszert messziről sem láttak. A sajtszósszal leöntött csirkehúst pedig kár rápakolni a sült édesburgonyára, mert megpuhul, elázik tőle. Jobb lenne mellé tálalni.
Mindezért igazán nem fizettünk sokat, és mert szervizdíj nem volt a számlában, borravalót adtunk a 13 ezer forintos összeghez. De az ár-érték arány mégsem volt igazán jó. És a négy pont is minden más miatt, de nem az ételekre van meg.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Beer & Burgers Restaurant további értékelései
2025.11.10barátokkal
![]()
Retro dizájn finom ételek nagy választék frissensüktek , levesek, BBQ ételek is vannak . Kedves személyzet várt minket egy hangulatos helyen Ország hamburgeret is megkostoltuk az Alabamát nemhiába lett az ország burgere isteni finom.
2022.08.15családjával
![]()
Az egyik kedvenc éttermem az országban, itt igazán értik a hamburger készítést! Nem hiába népszerű annyira a hely, úgyhogy érdemes asztalt foglalni, mert könnyen teltházzal találjuk szemben magunkat, főleg hétvégén. Hatalmas adag, minőségi hozzávalók, isteni cheddar sajtszósz (nem poros ízű...
93.330 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Martfű Hotel Thermal SPA Martf?
89.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval