Barbara113: Jó pizza, bunkó személyzet - Don Quijote Pizzéria Szolnok

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Don Quijote Pizzéria Szolnok értékelése
27. helyezett az 55 szolnoki étterem közül

Értékelést írta:
8 szállásértékelés 26 városban járt
50 étteremértékelés 19 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Jó pizza, bunkó személyzet

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 16.
Nyeremény kuponnal jártunk már a pizzériában többször is, mert a szolnoki rádió rendszeresen hirdet pizzás játékot. A pizzájuk finom, nem csalódtunk még benne. A helyben fogyasztást viszont senkinek sem ajánlom. Egyik alkalommal a tanuló lányka megszeppenve állt a pult mellett és kérdezte a pultos srácot, hogy "Oda menjek hozzájuk?" Elég érdekes volt, nem tudom azóta ott dolgozik-e még. Hidegebb hónapban voltunk ott és a futár folyamatosan nyitva hagyta az ajtót, így jött a hátamra a hideg. Kb fél órás ottlétem alatt vagy 10x csuktam be utána az ajtót. Illene köszönni meg jóétvágyat kívánni, ezt sem kaptuk meg. Nagyon nincsenek felkészülve arra hogy helyben fogyasztana valaki, mi már nem is fogunk, elég volt a bunkó vendéglátásból. A pizzájukat szeretjük, a körítés viszont szörnyű.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány:
Tisztaság: Gyenge

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Barbara113 felhasználót?    Igen

Cím
5000 Szolnok
Krúdy Gyula u. 108.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. április 12.
Majd minden hónapban rendelünk Tőlük pizzát. Kedvencünk a sárkányölő és a húsimádó. Nem spórolnak a feltéttel akkor sem, ha kedvezményeket veszünk igénybe, pld: 3000.- Ft feletti rendelés esetén 2 liter cola ajándék, 10 db kupon után 1 pizza ajándék, 5 db rendelésekor 900.- Ft/db, stb. SZÉP...