Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Botrányos!

Zagyva Cukrászda SzolnokZagyva Cukrászda Szolnok a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 31.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Meglehet sokaknak meglepő a lehető legrosszabb értékelés, azonban így talán figyelemfelkeltőbb az alábbi kritika. Aggodalomra semmi ok… az összesített értékelés továbbra is magasan fog szárnyalni, hiszen az emberek többsége alapvetően a kínált termékeket értékeli. A valóban remek ízek miatt a legtöbben már-már szárnyai alá is veszi a cukrászdát, s elutasítják a negatív hozzászólásokat, holott - jobban átolvasva - utóbbiak egyáltalán nem alaptalanok!
A Zagyva Cukrászda süteményeivel, tortáival tehát semmi baj sincs. Többnyire valóban finomak. Nem véletlen a töretlen népszerűség. A probléma a „körítéssel” van, mely más hozzászólókkal egyetértésben tényleg kritikán aluli!
A szinte mindig kígyózó sorok azt bizonyítják, hogy a cukrászda igencsak sikeres. Ezáltal feltételezhetően probléma sincs a bevétellel, csak utóbbit esetleg néha jobban vissza kellene forgatni az üzletbe! Ha valaki betér a helyiségbe, akkor a kaotikus sorban állásban és versenyt megszégyenítő kapkodásos kiszolgálásban megfeledkezhet körülnézni. Pedig megéri! Tényleg egy ilyen helynek kell lennie?
A székek már a 90’-es években is cikinek számítottak. Stílus gyakorlatilag nulla, aki nem hiszi az kérdezze meg egy dizájnertől. Totál ízléstelen minden! Azonban ha valaki megelégszik ennyivel, az nézzen be a pult mögé, avagy - jelenleg - milyen konyhabútor sor ékeskedik a kiszolgáló lányok mögött! A zöld fiókok, és szekrényajtók egy része leszakadva, s csak bedobva belülre. Tényleg ilyen igénytelennek kell ennek lennie? Vagy vessünk egy pillantást a bejárat fölötti új cégtáblára! Vagy az új kinti fagyizó pultra, avagy fakutricára. Minden a legolcsóbból, legegyszerűbből, legbénábból!
A sorban állást tekintve kétség kívül botrányos a helyzet. Még a cukrászda Facebook oldalának ikonképén is egy sorban állás van lefotózva! OK…az ízek miatt érthető, hogy népszerű a dolog. De akkor érdemes lenne elgondolkozni, hogy a létesítmény kinőtte magát, s ideje lenne nagyobban gondolkozni. Vagy legalább a mostanit átrendezni!
Beállsz a sorba, majd követet a fehér falat tőled balra, mígnem eléred a tucatnyi lelombozó - afféle fenyegetőző érzést keltő - feliratot miszerint sorba kell állni, nincs előre rendelésnél sem soron kívüli kiszolgálás… stb. Röhejes! Mindezek persze nyomoronc A4-es lapokra kinyomtatva, melyeken mindenféle vastag piros vonalak nyomatékosítják, hogy tutira minden vevő kretén! Aztán végre eléred a pultot, de nem látsz belőle semmit az előtted állóktól, de máris kérdezik futószalag üzemmódban, hogy mit kérsz?! De hisz még nem láttam szinte semmit, csak a pult első 20 centis függőleges sávját! S aztán innen kezdődik a versenyfutás a tömeggel, majd pedig az eladókkal.
Az továbbá, hogy hétfőn-kedden zárva tartanak érthetetlen! De hát ha akarja a tulaj megteheti. Láthatóan semmi érzéke az üzlethez! Több alkalmazottal, jobb foglalkoztatottsági tervvel minden nap nyitva lehetne a hely. S garantáltan a hét első két napján is mindig lenne sor. Nem kell nagy matektudás, hogy ez mekkora többletbevétellel járna még akkor is ha pár emberrel többnek kellene fizetést adni. Jahh… és természetesen akinek a szülinapja hétfőre vagy keddre esik, az megszívta, menjen a konkurens cukrászdába [moderálva - a szerk.], mert semmiképpen nem lehet friss tortája a Zagyvától. Ami - tegyük hozzá - nem lehet semmi egyedi! Ugyanis egyedi tortát nem készítenek el külön kérésre sem - legalábbis minket ezzel állítottak szembe!
Összességében minden finom valóban. De nem kellene elszállni a Zagyvától! Pocsék berendezés, átláthatatlan pultok, folytonos kapkodó kiszolgálás, nyomorgás a sorban, nulla segítőkészség, s a kártyás fizetésről még mindig úgy tudják, hogy űrtechnológia. Kiváló értékelést ezért messze nem kaphat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Hangulat:Szörnyű

Zagyva Cukrászda további értékelései

2024.03.22egyedül
Szörnyű
Önmagukra és környezetükre is igénytelen kiszolgálók. Koszos ruhában, csupasz kézzel nyúlnak a süteményekhez. A véletlen úgy hozta, hogy egy cukrász is kijött valamit megbeszélni a barátnőjével. Na az volt igazán a sokk. Olyan mocskos ruhában volt, hogy elment a kedvem a vásárlástól. És akkor a...
2023.12.16egyedül
Szörnyű
Nagyüzemi cukrászdának is hívható, jellegtelen, poros( porokból készülő) sütemények, nem is értem, hogy a legtöbb Szolnokinak mi ízlik ezekben a sütikben!!!! hiába nagyok az adagok és az ár is jó de katasztrófa az íze, egy sütemény nem arról kell, hogy szóljon, hogy nagy adag legyen és zabálni...
2023.04.18családjával
Régóta jár már ide az egész családunk, mert mindig nagyon finomak a sütemények és ár-érték arányban is nagyon megfelelőnek tartjuk. Kiváló a fagylaltjuk is, a torták is, a sós sütemények is, így hát ezekre nincs is panasz, mindenkinek ajánlom. Hosszú évek problémája azonban úgy tűnik sosem...
Népszerű szállások a környéken
Garden Hotel Szolnok - Relax ajánlat
Relax ajánlat
2024.12.23-ig
Garden Hotel Szolnok
142.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval