Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt az igazság

Zagyva Cukrászda SzolnokZagyva Cukrászda Szolnok a térképen

Kiváló 2017. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A "Botrányos" nevű bejegyzés kicsit elgondolkoztatott. Igaza van a beírónak, nagy forgalmú, pörgős cukrászda a Zagyva, melyre ráférne a felújítás.
De kérdezem: miért jár ide ennyi ember? Miért nem áll ilyen hosszú sor a város többi cukrászdája előtt? Azért, mert ár / érték arányban itt a legjobb, a legfinomabb sütemény, és fagylalt a városban. Ha ez a cukrászda nem itt lenne, hanem valahol egy forgalmas úton, és a tulaj még szánna is egy kis pénzt a reklámra, országos hírű cukrászda lehetne. Meg is érdemelné. Szerintem a szolnokiak legyenek büszkék arra, hogy ilyen minőségű terméket előállító cukrászdájuk van.

Minden édesség minden nap friss, több évtizedes tudás, és gyakorlat van minden szelet süteményben. Ez a Zagyva titka, ezt nem lehet csak úgy lekoppintani. Ezt nem tudja a többi cukrászda. Én nem ismerem a tulajt, de meggyőződésem, egy igazi ízig - vérig szakember.

Hát persze, a felújítás. Bizonyosan eljön annak is az ideje. Én is szoktam sorban állni, és mivel vállalkozó vagyok, néha kalkulálok. A számolásom végeredménye az, hogy nem sok pénzügyi eredménye lehet a cukrászdának, mert az alkalmazottak, alapanyagok, rezsiköltségek, hatósági előírások betartása, hát bizony sok pénzbe kerülhet. De nem sajnálom a tulajt, és látszik hogy visszaforgatja a pénzét a vállalkozásba, hiszen a Széchenyin, hamarosan nyílik a Szatmári cukrászda, ami a tulaj vezetékneve.
Jóformán a Zagyva cukrászda látja el az egész várost, próbálnak megfelelni minden elvárásnak, ennyi sikerül a szűkös helyen, de néha ember feletti munkával. Látta már valaki hogy egy-egy ünnep alkalmával mennyi sütemény készül? Valóban csak ritkán készítenek egyedi tortát, mert nincs rá kapacitás - ezt a választ kaptam én is. Talán az emeleti rész egyszer felújításra kerül, az adhat megoldást a zsúfoltság csökkentésérre.

Én azt mondom, legyünk toleránsak, ha ilyen finom süteményt vásárolhatunk a Zagyvában, legyünk mi is kicsit elnézőbbek. Azt láthatjuk, minden dolgozó minden nap a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozza ki a magából, van is pörgés a pult mögött.

És hogy miért van 2 napot a hét elején zárva a cukrászda? Azt nem tudom, de gondolom hogy a hétvégére bevásárolt sok édességet meg kell az embereknek enni, e miatt sokkal kevesebb lenne hétfőn és kedden a bevétel, és egyébként nekik is kell egy kicsit pihenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Zagyva Cukrászda további értékelései

2024.03.28a párjával
Átlagos
A minőséggel nincs baj, de tudatosítani kellene az eladókkal hogy kedvesebbek is lehetnének, mert a vásárlókból élnek. Szerény véleményem szerint, külön kellene egy eladó a sós süteményekhez is , aki a rendeléseket is ki tudná szolgálni. Az összes eladó a süteményes púltnál tolong, kerülgetik...
2024.03.22egyedül
Szörnyű
Önmagukra és környezetükre is igénytelen kiszolgálók. Koszos ruhában, csupasz kézzel nyúlnak a süteményekhez. A véletlen úgy hozta, hogy egy cukrász is kijött valamit megbeszélni a barátnőjével. Na az volt igazán a sokk. Olyan mocskos ruhában volt, hogy elment a kedvem a vásárlástól. És akkor a...
2023.12.16egyedül
Szörnyű
Nagyüzemi cukrászdának is hívható, jellegtelen, poros( porokból készülő) sütemények, nem is értem, hogy a legtöbb Szolnokinak mi ízlik ezekben a sütikben!!!! hiába nagyok az adagok és az ár is jó de katasztrófa az íze, egy sütemény nem arról kell, hogy szóljon, hogy nagy adag legyen és zabálni...
Népszerű szállások a környéken
Garden Hotel Szolnok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Garden Hotel Szolnok
55.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval