Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak időmilliomosoknak

Csupor Gasztro Bisztró SzombathelyCsupor Gasztro Bisztró Szombathely a térképen

2017. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kicsit lusta voltam mostanában értékelést írni. Csuporban immár háromszor jártam, gondoltam itt az ideje egy - talán objektív - osztályozásnak.
A hely nagyon hangulatos, retrosított környezet. A bejárati ajtón belépve, ha lefelé nézel némi hiányt láthatsz a padlón. Újra burkolták, azonban az ajtónál erre nem volt hely. Okos félmegoldással egy 1X1,5 méteres területet kihagytak. A faasztalok gyermekkorunk konyhájából ismerős kinyitható lapú, fenyőből készült. Sajnos egy-kettő vetemedett, repedt. A mellettük elhelyezkedő faszékek illenek hozzájuk. A falakon a zsalugáterből álló díszítést azonban már soknak találtam. Az ételeket is nagyanyáink tányérjára hajazó tálkákon szolgálják fel.
Mint említettem három alkalommal is jártam a helyen, minden alkalommal más pincér szolgált fel. Nem tudom, hogy ez a munkabeosztásnak köszönhető-e, vagy a fluktuáció ilyen nagy? Mindig egyetlen pincér rohangált, próbálta követni az érkező, távozó, rendelő vendégeket. Illemmel soha nem volt gond, sajnos két alkalommal egy fiatalembernél, illetve most egy kisasszonykánál nem sikerült a vendégek nyomon követése. Bevezették a menüétkezés lehetőségét, jó pont. De egy menüétkezés több mint egy óráig tartson? 15-20 perc volt csak a rendelés felvétele.
Az ételekről néhány szót. Kiváló ötletekkel rendelkeznek, az étlapon minimális a kínálat - sokakkal ellentétben nem tartom hibának. Körtekrémlevest, illetve kukoricakrémlevest is kóstolhattam - köszönöm. Ez utóbbinak konzervíze volt. Dödöllét mindenkinek ajánlom, főételként is.
A helyen kellemesen érezheti magát a kedves vendég, ha van elég ideje hétköznap ebédelni, vagy egy kellemes családi vacsora alkalmával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Csupor Gasztro Bisztró további értékelései

2017.10.16a párjával
Közel a belvároshoz saját udvari parkolóval csábítónak tűnt, hogy kipróbáljuk a jól beharangozott bisztrót. Ráadásul szomszédaim is ajánlották a helyet. Különleges, retro berendezés érdekes ötletekkel, kicsit zavaros stílusban, de igazán hangulatos... Lehet,hogy azért, mert csak menüre tértünk...
2017.09.23a párjával
Átlagos
Sok jót hallottam az étteremről, kíváncsi voltam. Egy hétköznap délután mentünk be, üres volt, rajtunk kívül nem volt egy vendég sem. A hely kellemes, egyedi. Az ételek bőségesek voltak, de nem ízlettek. A leves sós volt, a főétel sótlan, ízetlen. A só összmennyisége megvolt, csak rossz...
2016.11.02barátokkal
Kiváló
5 fős társasággal jártunk itt. Nem ismertük a helyet, egy barátom ajánlotta, de nem bántuk meg. Tiszta, letisztult belső tér, tisztaság, kedves személyzet. A hely több kisebb helyre van felosztva, így nagyon kellemesen lehet beszélgetni is. Minden megrendelt ételt gyorsan megkaptunk, és ami a...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval