Liplac étterem értékelései

Értékelései
0
24
66
60
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Liplac értékeléseit!

Olvasd el Liplac étterem értékeléseit!

Gyenge produkció a körítésben -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
November közepén, hétköznap vacsora. Mindig is tetszett az étterem, rendkívül hangulatos. Bent a gondozottság látszata fogad. Mivel szerintem jó nevű, így asztalt foglaltattam. Kiderült, felesleges volt. A nagyteremben egy talán hatfős, nagyhangú társaság mellett kaptunk asztalt, de az asztalok közt lévő paravánnak hála alig hallatszanak át.
Megosztom
Ajtónálló kerestetik -

Simple Day's Szombathely

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 14.
Nyáron, még teraszos időszakban láttam meg először a helyet, de csak most jutottam el. Igaz, egy héten belül háromszor. Kétszer kávézni, pontosabban kávéztatni, hiszen ismerőseimet vittem, én meg a szagát sem bírom eme frissítő nedűnek. Második alkalommal a tulajdonos is foglalkozott velünk: elmondta, hogy a kávéjuk különleges aprószemű brazil, mittudom én milyen pörkölésű, savakban gazdag, ezért adják kis adagokban.
Megosztom
Gyors, de legalább ehető -

Burger House - Lurdy Ház Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 14.
A mai, átlagos hétköznap egy órakor látogattunk el erre a helyre. Ahogyan az előttem szóló is írta (https://www. ittjartam. hu/budapest/ettermek/burger-house-lurdy-haz/21625-mi-lehetett-az-a-fuszer/) embereket megosztja a hely. A szakember D. Endre elmondta, hogy miért szar a kaja. Szóval én is azt tapasztaltam, hogy jól el van különítve a tömegétkeztetéstől, nemcsak fizikálisan, de lélektanilag is.
Megosztom
Meglepetések sorozatban - gyors éhségcsökkentő -

Kékfény Étterem Kőszeg

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap délben látogattunk el ebbe az étterembe. Meglepő volt, hogy milyen kevesen vannak. Igaz, nincs turista szezon, de ilyen bőséges helykínálatra nem számítottunk: mindössze két asztal volt foglalt. Kissé stílustalan, de nem ízléstelen berendezés: lcd kijelzős reklámtábla, egy ismeretlen művész műalkotása, fa székek, pasztellszínű, párnázott padok.
Megosztom
Életem legjobb pizzája egy koszfészekben -

Paprika Diner Gyöngyösfalu

2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. október 20.
Egy soproni túráról hazafelé álltam meg Gyöngyösfaluban ennél a helynél. Korábban Kőszegen működött, ismertem a koncepciót. Nem néztem meg, de gugli barátunk szerint továbbra is éjjel-nappali. Szóval megálltam, betértem. Kis helyiség belül, így aztán ehhez társulva méretes kajaszaggal. Talán 15 ember tudna leülni benn. Támla nélküli ülőalkalmatosságokon.
Megosztom
Csak az a díszítés ne volna! -

Andante Hotel étterme Szentgotthárd

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
"Megmondom az őszintét" - a Kékfényben (több éve nincs tv-m, van még ilyen műsor? ) így szokták a bűnözők hazugságaikat kezdeni. Nos - bár az utóbbi egy év legjobb kulináris élménye volt számomra - nem tudok ötöst adni. Egyetlen ok miatt: a hülye díszítési szokás elterjedése miatt. Erre később visszatérek, had csigázzam az olvasókat!
Megosztom
Azonnal bezáratni!!! -

Trója Étterem Celldömölk

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnapi kirándulás Celldömölkre. Kora délután, kissé éhes csemeték. Út menti étterem. Betérés. Sivár, hangulattalan. Belül tömény olajszag. Szerencsére ki lehet ülni. Olajszag nincs, csak roncstemető. És ízléstelen berendezés. Emberek! Ez egy borzalom. 2in1 használtautó/roncstemető és étterem egyben. Az épület kívülről még csak elmegy, de belül egy giccsparádé.
Megosztom
Kiváló társaságban egy hangulatos étteremben - csak ételt ne rendeltünk volna! -

Csikó Csárda Cák

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétköznap délben jutottunk el ezen kiváló hangulatú étterembe. A felülről és három oldalról zárt teraszon foglaltunk helyet. Ugyan csak padok voltak, rajtuk valami szőnyegszerű ronggyal, mégsem éreztem kényelmetlennek. A rongy kétes tisztaságú volt. Rajtunk kívül egy kisebb társaság fogyasztotta épp betevőjét. Tapasztalatokkal felvértezett, nem mai kakas pincér volt a vendéglátónk.
Megosztom
Hangulatos hely, különleges ízek -

Mad Mexican Grill & Bar Vép

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 18.
Igazából egy pizzériába indultunk, de az sajnos hétfőn és kedden zárva, így jutottunk ide. Kedd este volt, ehhez képest a teraszon telt ház fogadott minket. Így odabenn foglaltunk helyet. Rekkenő hőség, klíma nuku, csak kereszthuzat. Jól néz ki a belső, bár a falakon már látszik a nekicsapott székek és asztalok nyoma.
Megosztom
Késő tavaszi ebéd a teraszon -

Club Korrekt étterem és kávézó Szombathely

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 18.
Néha megsétáltatom nagymamám, ilyenkor beülünk egy-egy helyre enni. A városban járva, gondoltam kipróbáljuk ezt a helyet is. A barátkozás nem kezdődött jól. Elég magas a terasz építménye ahhoz, hogy tolókocsival könnyen feljusson az ember. Ugyanakkor pozitívum, hogy a teljes terasz fölött árnyékoló volt, kellett is az erős napsütésben.
Megosztom
7 oldalon / 66 találat


TérképX