Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak az ételre figyelj!

Megálló Pizzéria SzombathelyMegálló Pizzéria Szombathely a térképen

Átlagos 2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy ismerősöm ajánlotta, a pizzaszakácsot korábbi munkahelyéről ismerjük.
Egy szép szeptemberi napsütéses délutánon kis családomra várva meglátogattam az egyik új pizzériát. Pontosabb megfogalmazás lenne gyorsétkezdének hívni, mert hamburgert és gyrost is lehet fogyasztani. A tényleg éheseket pedig kész pizzaszeletek várják.

Kissé furcsa koncepció: a pultnál kell választanod, mit kívánsz, majd az étel elkészülte után magadnak kell felszolgálnod. Addig helyet foglalhatsz egy kissé ragadós viaszvászonnal borított faasztalnál, kemény és kényelmetlen fa üléseken, vagy vékonylábú csővázas asztalnál, hasonló csővázas széken. Van időd körbe nézni. A falakat hosszú, alaktalan, lakkozott akácdeszkák borítják a kissé poros álmennyezetig. A gipszkartonokon némi foltok. A padló a legegyszerűbb greslap, praktikerben akcióban 600 Ft négyzetmétere. Wc kétbeállásos piszoárral és egy nagydolog végzésére alkalmas porcelán ülőkével, csempe az álmennyezetig, változatosságképp beázásnyomokkal. A szaniterek kissé rozsdásak. Szappan nuku. Takarítás naponta egyszer. Mivel a hely májusban nyitott, biztos vagyok abban, hogy a berendezés örökölt.

Kiválasztott magyaros pizzám csípős pfefferoni paprikával - az ígéretnek megfelelően - 10 percen belül elkészült. Mindjárt dobozban kaptam - kérés nélkül. Kissé furcsa volt vendéglátó helyen magamat kiszolgálva, pizzadobozból étkezni. De nézzük az előnyös oldalát. A maradékot nem kellett csomagoltatnom. Csak pozitívan!
A tészta ízletes volt, egy-két helyen megégve. Az egész kellemes ízhatásúra sikerült, sajnos azonban a paprika nem csípett. Ez azonban lehet a konzervpaprika hibája is.
Az érzékeny lelkületű, valamint az ízlésficamos berendezés látványtól esetleg hányingert érző, kényes gyomrú embereknek javaslom a házhoz szállítási szolgáltatást. A békesség kedvéért, mert a pizza finom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval