Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Életem legrosszabb ebédje

Rézágyú Vendéglő SzombathelyRézágyú Vendéglő Szombathely a térképen

Szörnyű 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy hirdetésben hallottunk az étteremről, így testvéremmel gondoltuk elmegyünk és eszünk egy jót. Itthonról megnéztük az étlapot, széles volt a választék az italok és az ételek tekintetében is. Mivel a testvérem eléggé válogatós ezért nagyon fontos a nagy választék (főleg csirkemell tekintetében). Éhesen érkeztünk az étterembe, nagyon vártuk már a finom ebédet. Véleményeket nem olvastunk az indulás előtt ezért elég pozitívan álltunk az ebédhez.
Kívülről az épület szép volt, viszonylag rendezett, bár a járda felújításra szorulna. A napi menük műanyag "bugyikban" lógtak a falon. A járólap már a lépcsőn lefelé megingatta a bizalmamat, eléggé régi és kopott volt.
Sokan nem voltak az étteremben, nyilvánvalóan a napi menükre vannak felkészülve.
Az asztalon lévő műanyag hirdetős - alátétek ragadósak voltak, alattuk koszos volt a terítő.
Két limonádét kértünk, de sajnos csak (idézem) "egy adag bodzás, valamennyi áfonyás vagy sima limonádénk van", kaptuk a választ és így mást kellett rendelnünk. Itt már tudtuk,hogy jobb mindenre felkészülni, így fejenként 2 ételt is kinéztünk, gondoltuk,hogy valamelyik csak lesz.
Nagyobb szerencsénk volt, mind a ketten az elsőre kinézett ételt kérhettük.
Kicsit sokat kellett várni, de hát két pár is menüzött az étteremben akkor, gondoltuk legalább frissen készítik az ételeket, bizakodóak voltunk.
Testvérem tányérján az én ételem szósza volt rákenve (az lett volna a díszítés?!). Az övé egyszerű rántott sajtos csirkemell volt. Valljuk be,azt nehéz elrontani.
Az én mézes-mustáros csirkém inkább mustáros csirke volt. Kinézetre és illatra sem volt étvágygerjesztő. 4-5 csirkemell csíkot tudtam megenni és egy kis krumplit. Majd ezután két órás hányinger gyötört. Egyik kedvenc ételemet sikerült megutáltatniuk velem, rá sem bírok gondolni.
A poharam koszos volt. A bodzás limonádé inkább citromos víz volt. A mosdó tiszta volt és jól felszerelt. A pincérnő kedves volt, a háttérben zene is szólt,ami javított a hely hangulatán. Ár - érték arányban jó, hiszen mennyiségileg nem volt gond az ételekkel, talán a menü ára és minősége jobb.

Egyet biztosan tudunk... soha nem megyünk vissza.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Rézágyú Vendéglő további értékelései

2019.07.20barátokkal
Kiváló
Az elmúlt időszakban többször jártam a Rézágyú Vendéglőben.Az ételek frissek,bőségesek és finomak.Gyümölcslevesük kiváló.A kiszolgálás példaértékű.Hangulatos kerthelyiség kapcsolódik az étteremhez,amely kiválóan alkalmas beszélgetésre, szórakozásra,kikapcsolódásra.Mindenkinek jó szívvel ajánlom a...
2016.03.30egyedül
Átlagos
Régóta terveztem ellátogatni a műintézménybe, ma megtettem. Nem néztem meg a neten az ajánlatot, mindhárom menü húsvét utáni kímélőprogramra állított szervezetek számára készült: csirkemáj, paradicsomos káposzta, valamint az általam is választott krumplis tészta. A bejárat előtt a falra...
2014.02.11családjával
Egy szombati ebédet költöttünk el a vendéglőben. Nem az étlapról rendeltünk, hanem a széles menüválasztékból. Nagyon ízletes és bőséges volt a leves és a főétel is. Ár-érték arányban pedig tökéletes, sőt kifejezetten olcsónak mondható. Egyedül a helyiség berendezése szorulna felújításra,...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
77.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval