Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Süllyedő színvonal

Park Hotel Pelikán étterme SzombathelyPark Hotel Pelikán étterme Szombathely a térképen

Gyenge 2014. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. május 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon sokszor jártunk már itt vasárnapi svédasztalos ebéden, nagycsaládostul. Nyaranta grillételek is készülnek. A színvonal erősen csökkenő tendenciát mutatott, úgyhogy úgy döntöttünk többet nem megyünk. Utolsó látogatásunk tapasztalatait írom le.
Az ételek mennyisége és választéka kifogástalan, bár az előételeket megszüntették valamiért. A salátabár bőséges, de dresszing csak kétféle van.
Általában kétféle levesből lehet választani, melyek gazdagon és ízletesen vannak elkészítve.
A főételek között egyre többször fordul elő, hogy nyers vagy égett a hús. Látogatásunkkor a marhaszelet volt nyers, a rántott csirke vagy pulykamell égett. A köretek közül a párolt zöldségeket személy szerint imádtam, benne a bébirépával. Sajnos az utolsó időszakban szétáztatják.
A főételeket követően lehetőség van desszert fogyasztására is. A korábbi világszínvonalú somlóit az utóbbi időszakban elrontották, a piskóta a párolt zöldségekhez hasonlóan szét volt áztatva. Ezen kívül még kétféle sütemény volt, de már egyikhez sem volt kedvem.
A meglepetés a végén volt: a hely honlapján hirdetett árhoz képest a svédasztal személyenként 500 Ft-al drágább volt, mely nem nagy összeg, de kissé átverés szagú. Azóta már javították a honlapot.
Ajánlom Tamáséknak, hogy újra szerződtessenek egy jó séfet, legalább olyan színvonalút mint Kállai Csabi volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Park Hotel Pelikán étterme további értékelései

2022.05.23a párjával
Szóval, mit is eszünk, ha itt lakunk? Félpanziós ellátmányunk lehetővé tette, hogy a reggelit és a vacsorát a hotelben fogyasszuk el. Valószínűleg elég kevesen voltak ilyen kondíciókkal itt, mert az első este lesétálva az étterembe, azt kérdezte az idősebb úr, hogy a százvalahányas vagy 308-as?...
2017.03.09üzleti partnerrel
Átlagos
Kb két év után tértem vissza (ld. Süllyedő színvonal)egy üzleti ebédre. Régen hallottam, hogy itt létezik egy háromfogásos lehetőség: háromféle levesből, ötféle főételből és háromféle desszertből lehet választani. Örömmel láttam, hogy tiszta terítő várt minket, emlékeim szerint régebben ez nem...
2016.08.30gyerekekkel
A Pelikán Park Hotelben szálltunk meg, így a reggelit a Pelikán Villa Étteremben fogyasztottuk el, amely közös telken található a szálloda épületével, de külön épületrészben. Reggelit 10 óráig szolgálnak fel, de nem okozott gondot, hogy nem sikerült 10-ig elhagynunk az éttermet, és az ételeket...
Népszerű szállások a környéken
P4W Hotel Residence Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.19-ig
P4W Hotel Residence Szombathely
27.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval