Tomicicáék: jó kis túrával bevásárolunk, és még jót eszünk is. - TahiGrill Pizza Tahitótfalu

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

TahiGrill Pizza Tahitótfalu értékelése
6. helyezett a 8 tahitótfalui étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
14 szállásértékelés 20 városban járt
57 étteremértékelés 66 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

jó kis túrával bevásárolunk, és még jót eszünk is.

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. február 25.
Nyáron jártunk itt a párommal és teljesen el is feledkeztem az értékeléséről, most akadtam rá újból. Kedves hely ahol van nyitott és zárt rész is sőt főzési lehetőség is szintén zárt és nyitott. Mint meg tudtuk, ezzel nagyon gyakran élnek is, különösen hétvégenként. A nevében ugyan pizéria szerepel, de szerencsére nem csak az van hanem sok finom egyéb étel, pl. csülkös bableves, brassói, és egyéb minden húsi, de akár hamburger is. Mi úgy szoktunk ide kerülni, hogy Horányból átjárunk vásárolni, még pedig kerékpárral. Nagyon kellemes kirándulás hetente van hogy többször is megtesszük. Ebbe az étkezdébe szoktunk betérni ha megéhezünk vagy megszomjazunk. Ettünk már bablevest, de frissen sültet, melegszendvicset is.
Az italok is nagyon jó árban vannak. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó helyen is van. Mi a hídon szoktunk átjönni és rögtön oda kanyarodunk az étteremhez, sokszor a kerékpárt is itt zárjuk le, mert mindig figyel rá valaki. Nem beszélve, hogy milyen csodálatos ez a bicigli kirándulás, már sokszor megtettük ezt az utat, de sosem unjuk meg. Útközben két csodálatos lovarda is van. A kilátás, pedig gyönyörű a túl parta, de a Dunához is le lehet ugrani több helyen is körülnézni és a horgászokat megnézni, mit fogtak.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Tomicicáék felhasználót?    Igen

Cím
2022 Tahitótfalu
Szabadság tér 6.