Tomicicáék étterem értékelései

Értékelései
14
20
57
66
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tomicicáék értékeléseit!

Olvasd el Tomicicáék étterem értékeléseit!

szülinap csaknem egy éve -

Új-Házi Vendéglő Budapest

2016. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most jutott eszembe,mert nem sokára ismét itt a szülinapom és én ebédelésre ezt a helyt szeretném felkeresni, mielőtt buliba megyünk a saját lakásunkba. Nekem tavaly nagyon bejött az ára miatt és a választék és a kiszolgálás miatt is. Szerintem bőven elég az egy óra ha valaki valóban csak étkezni akar és a választék is elegendő.
Megosztom
Egy jó üzletnél a kettő még jobb -

Pados Pipi Hús-Hentesáru, Grill Ételbár Budapest

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 27.
Valamikor sima hentes üzletként kezdte, de egy ügyes fogással egy gyors büfé és lett és egy utcán áti cyroszos is. Megjegyzem mint hentes is tökéletes volt és a mai napig is nagyon neg vagyok velük elégedve. Most hogy már éttermük is van még jobban elégedett vagyok velünk. Sokszor megforduluk itt akár egyedül akár párommal is.
Megosztom
2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk már a Monostori borházban most már több mint egy év alatt. Nagyon finom boraik vannak. Mindet meg lehet kóstolni a helyszínen és elvitelre is lehet vinni. Üveget aki gondolja vihet is magával, de ők is adnak és akkor azt folyamatosan lehet cserélni vagy újra tölteni. Mi az utóbbit választottuk.
Megosztom
Nem kell rá sajt. -

Ladik Vendéglő Leányfalu

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A barátainkkal voltunk a Leányfalui nagyon szép strandon. Ugyan nekünk van itt a strand mellet egy nagyon jó többszörösen kipróbált éttermünk,de a változatosság gyönyörködtet jelszóval ebbe az étterembe mentünk ebédelni. Na most bejött, a" kivétel erősíti a szabályt" mondás és egyáltalában nem gyönyörködtünk.
Megosztom
2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. január 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a nagyon korszerű igényeket kiszolgáló étterem Leányfalun a strandnál a fő út mellett a busz megállóban van. A Horányi szigetről Pócsmegyeri kishajóval is elérhető kb. 100 méterre van. Reggelizőként is üzemel. Rengeteg az étel választék és a lényeg a vendég határozza meg az adagot. Azaz súlyra lehet kérni az ételeket.
Megosztom
Pozitív változás -

Erdélyi Étterem Tahitótfalu

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 23.
Szerencsére pozitív változás történt. Új személyzet van, és hétvégén is nyitva tart. A nyár folyamán többször voltunk pont ezért a pozitív változás miatt. Az étteremben hétköznap menü és választható készételek és frissen sült is van hétvégén nincs menű. Ételkiszállítást is vállalnak és pizzát is szállítanak ki. Kert helységes, parkolási lehetőség is van, de busszal is megközelíthető.
Megosztom
Szerencsére nem adják alább a színvonalat -

Tavasz Önkiszolgáló Kínai Étterem Budapest

2015. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na milyen rég írtam, pedig sok helyen jártam. Csak ez az idő hiány. A múlt héten ismét ellátogatunk a Tavasz kínai étterembe. Még jobban néz ki és nagyobb a választék is. Csodálatos kacsa sült volt a pulton. Természetesen egyik adagnak ezt választottuk, másik adagnak, pedig csípős csirkét. A kacsához burgonyát a csirkéhez sima riszt kértünk.
Megosztom
FŐ AZ OPTIMIZMUS -

CBA Cent Jumbo Budapest

2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Busszal utazunk erre rendszeresen és 2 -szer mentünk be. Mind a kétszer csalódást okozott. A hús ételek szárazak a tészták szétföttek, a levesek íztelenek. Nem fogunk egyelőre itt étkezni. Szerencsére azóta nyílt egy másik étkezésre lehetőséget adó hely, de sajnos ott csak gyors ételek vannak és leülni sem lehet csak ablakon keresztül van kiszolgálás.
Megosztom
Érdeklődést felkelti és nem is hiába! -

Fa-Ló Dombóvár

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 15.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó kis helyet találok dombóvár kellős közepén a Hunyadi téri busz végállomástól pár méterre. Hagyományos igazi igényes kis étterem a sok szabvány cyross, pizzéria és egyéb helyek mellett. A neve is nagyon szellemes mi végül is idegenként ezért tértünk be. Aranyos ló szobrocskák és ló képek díszitik.
Megosztom
2015. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. április 13.
Nem sűrűn írok rosszat, de ez az étterem nekem nem tetszett, persze izlések és pofonok különbözöek. Nekem a levesnek kinevezett valami nem nyerte el a teszésemet, a cukros túrós tésztától, pedig, hogy ne mondjak inkább véleményt, Mindenesetre én messze kerülöm ezt az éttermet. Az árakkal egyébként és a személyzettel semmi kifogásom nem lehet.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX