Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családbarát

Peppino Pizzéria TapolcaPeppino Pizzéria Tapolca a térképen

Kiváló 2017. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hol is kezdjem.. Az egy évvel ezelőttihez képest gyökeres és homlokegyenes változások melyek az ételekre és a felszolgálásra is értendők! Belépünk és gitárszó csapja meg a fülünket, amit betudtunk a valentin napnak, helyet foglalunk és egy mosolygós pincér azonnal ott termett és jól érzékelte, hogy a gyermekeink kissé nyűgösek. Előkerült a zsebéből a cetlije és hozott színes ceruzát, majd hajtogatott Nekik csónakot is. teljes lett a nyugalom. oldódott a hangulat köztünk is a párommal, mivel a srácok le lettek foglalva, hála a vörös inges pincérnek, így foglalkozhattunk egymással is. visszaérkezett a pincér, hozta az italokat és ajánlotta a chef menüsorát. Pikáns fűszervajjal töltött sült gombafejeket, kakukkfüves szűzpecsenye követett erdei gombás zsü vel, majd csokoládé suflé málnavelővel és vanilia fagylalttal. egyszerűen magukkal ragadtak az ízek, és maga az egész este. a Felszolgáló felkészültsége és türelme, az ízvilág, az, hogy tele volt az étterem és mégsem vártunk sokat az ételekre, az, hogy a felszolgáló minden kérésünket mosolyogva teljesítette és, hogy annyira gyerek barát volt, pedig egymaga futkozott asztaltól asztalig egy kishölggyel... egy mondat megragadt bennem amit a pincér mondott: " a vendégnek élményt kell nyújtani, és jól kell lakatni a lelket is" nos kérem, ez sikerült! Nem vagyok egy nagy bloggolós típus, sőt, ez az első publikációm, de ezt a helyet mindenkinekl ajánlani tudom csak!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Peppino Pizzéria további értékelései

2023.09.30barátokkal
Átlagos
Pizzat szoktam rendelni, de meg drágult sajnos. A pizza minősége változó, de 10-ből 6. Összességében rendben van.
2023.01.13a párjával
Ebédidőben jártunk itt, halászlét és gulyáslevest fogyasztottunk az étlapról választva. Miközben vártunk, hogy kihozzák az ételeket, a pincérnő kedvesen ropogtatni való tortilla chipset és mártogatóst hozott. Kellemes meglepetésként ért, hogy rövid időn belül hozták is az ételt. Nagyon finom...
2022.08.21családjával
Kiváló
Nagyon jó, sajnos nagyon sokan vannak így lassan megy a kiszolgálás. Az étel finom és bőséges. Mosdó lehetne több is. Valójában ha az étkezés nézem csak dícsérni tudom. Nagyon fontos Szép kártyát is elfogadnak.
Népszerű szállások a környéken
Malom-tó Vendégház Tapolca - Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
2025.10.22-ig
Malom-tó Vendégház Tapolca
36.320 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval