2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 3.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Többször jártam itt, és a felszolgált étel minden alkalommal csalódás volt. A haltálon ponty helyett (amit az étlap ígért) olcsó minőségű pangáziuszt, mandulás pisztráng helyett égett olaj ízű szezámmagos pisztrángot szolgáltak fel; a leves, színe és íze alapján ítélve, egyetlen egyszer sem volt friss. Az egyetlen, amit jó szájízzel el tudtam fogyasztani, az a gulyáslevesük. Az én listámon ezek után a Peppino kihúzva.
Ételek / Italok:![]()
Peppino Pizzéria további értékelései
2023.09.30barátokkal
![]()
Pizzat szoktam rendelni, de meg drágult sajnos. A pizza minősége változó, de 10-ből 6. Összességében rendben van.
2023.01.13a párjával
![]()
Ebédidőben jártunk itt, halászlét és gulyáslevest fogyasztottunk az étlapról választva. Miközben vártunk, hogy kihozzák az ételeket, a pincérnő kedvesen ropogtatni való tortilla chipset és mártogatóst hozott. Kellemes meglepetésként ért, hogy rövid időn belül hozták is az ételt. Nagyon finom...
2022.08.21családjával
![]()
Nagyon jó, sajnos nagyon sokan vannak így lassan megy a kiszolgálás. Az étel finom és bőséges. Mosdó lehetne több is. Valójában ha az étkezés nézem csak dícsérni tudom. Nagyon fontos Szép kártyát is elfogadnak.
29.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
77.265 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval