Jó 2026. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2026. április 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Eddig még sajnos soha nem volt nyitva, ha erre jártunk. Na most végre Igen! De ez volt a pozitív élmény csak! Egy pár ült a kinti asztalnál már fogyasztottak. Mi mivel sütit is szerettünk volna bementünk megnézni. Illendően köszöntünk, félvállról köszöntek. Választás után vejemmel leültünk lányom odaállt a pulthoz és csak várt!!! Egy fiatal lány kávét készített egy idősebb a kinti asztaloktól visszaérve sem kérdezte mit szeretnénk! Pakolgatott a pultban csak, mire kb 10 perc elteltével megkérdezte mire is várunk. Már azon voltam felállok és hangot adok a kedves vendégvárásnak, mikor végre megszólított! Megjegyzem velünk együtt jött be egy pár akik kint ültek le, na ők hamarabb léptek, mert bejött és megkérdezte a férfi, a kinti asztalnál lesz kiszolgálás? Nem tudom, hogy mi lett volna, ha telt ház van, de el tudom képzelni! Egy pár jött le a mosdóktól, beszélgetésüket hallva kiderült rosszul vették fel a rendelést, nem lep meg. Egy biztos legközelebb ezt a csodás helyet elkerülöm! Ez lehet csak egy rossz nap volt, de én úgy gondolom ez nem lesz a kedvenc helyem!
Pazar természeti környezetben levő, nagyon idillikus kávézó, kerttel és terasszal a patak mellett. A női felszolgálók nagyon udvariasak voltak, de sajnos a férfi felszolgáló modora kivánnivalót hagy maga után. Már harmadszor tapasztaltam részéről ezt a kioktató, lekezelő stílust, ami sértő és...
A kedvenc helyünk Tapolcán. Gyönyörű helyen fekszik illetve nagyon barátságos a kiszolgálás. Ezenkívül állat - és gyermekbarát. Ajánlom mindenkinek aki egy színvonalas helyen szeretné eltölteni az idejét és kikapcsolódásra vágyik. Ár-érték arányban is fogyasztóbarát. 5/5 !
Lehet az volt a baj,hogy csak egy kávéra ültünk be. A férfi kiszolgáló kifejezetten érzékeltette velünk,hogy nem lát minket szívesen. A kávé ára rendben volt, a süti már jóval drágább (1690 Ft/szelet). A gyönyörű környezet ellenére soha nem jövünk ide többet.