Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tapolca gyöngyszeme!

Hotel Gabriella Tapolca

Kiváló 2017. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. július 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tapolca egyik leghangulatosabb és legszebb pontján elhelyezkedő Hotel Gabriella, utazásaink közül a legkedvesebb. Igaz kis időt töltöttünk itt, de az biztos, hogy minden percét élveztük. Gyönyörű -
csendes környezet, kedves személyzet, a hotel csillagainak megfelelő magas színvonalú ellátás - maximálisan elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk, ha csak átutazóban is, de egy ebédre betérünk, mert az étterem kínálata és minősége kifogástalan volt. Köszönet a szakácsnak! :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Gabriella további értékelései

2018.07.18a párjával
Kiváló
Még a szálloda előtt jártunk, amikor a sürgölődő pincérek mosolygó köszönéssel fogadtak. Bent diszkrét és nagyon hangulatos környezetben, csendben és nyugalomban töltöttünk két éjszakát. A Rózsakő borral feldobott esti tóparti halvacsora utáni séta kellemes emlékeket hagyott maga után.
2017.06.08egyedül
Kiváló
A település legszebb pontján, csendes környezetben helyezkedik el. A szobák tiszták és csendesek. A reggeli bőséges. Kikapcsolódni vágyóknak tökéletes választás.
2016.10.07a párjával
Az idén nyáron töltöttünk el itt néhány napot, kiindulási helynek választva a Tapolcai medencében tett kirándulásainkhoz. A kisváros központjában, de mégis nagyon kellemes természeti környezetben mindig történik valami, ha nem is a szállóban, de a környezetében biztosan. A szálló hangulatos,...