Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remélem harmadszorra minden rendben lesz!

Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca a térképen

2014. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. június 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Második alkalommal pihentünk a Hotel Pelionban, először 2012 őszén. Akkor semmiféle negatívum nem ért bennünket, viszont most igen.
Korai érkezésünkre vonatkozó igényünket már a foglalás után írásban visszaigazolták. Mivel úgy volt, hogy busszal utazunk, 12-re kértem a szállást. Időközben el tudtak bennünket vinni autóval, így 11-re már a hotelben voltunk. A recepciós először arról tájékoztatott, hogy nincs még üres szoba, de utána mégiscsak talált egyet, közölvén, hogy 4.000 Ft-ba kerül annak korai elfoglalása. Mivel az írásos visszaigazolásban felár nem szerepelt, így azt nem tudtam elfogadni. Mutattam az e-mailt, a hölgy látta, hogy 12.00-től kértem a szoba elfoglalását, így nagy kegyesen megengedte, hogy 12.00-től ingyen becuccoljunk. 1 óra várakozás után 12.00-kor belépve a szobánkba meglepődve tapasztaltuk, hogy a gyerekpótágy + gyermek fürdőköpeny sehol. Vissza a recepcióra.... Reklamálás ismét...
Érkezésünkkor a recepciós hölgy az ég világon semmiről nem tájékoztatott bennünket, mi magunk fedeztünk fel minden lehetőséget.
A csomagunkhoz járt személyenként 1-1 6 perces masszázsfotel használat. Mentünk igénybe venni, kérték a kupont. Milyen kupont? Amit a recepción kellett volna érkezésünkkor kapni. Ja, azt nem kaptunk. A gyógyrészleg vezetője nagyon kedves volt, ő utánajárt, hogy tényleg jogosan szerettünk volna masszíroztatni.
A benti medencék környékét egyáltalán nem takarították, nem túlzok, amikor azt mondom (írom), tapicskáltunk a kicsapódott vízben (más hotelben a takarítószemélyzet a kefével folyamatosan "töröl").
A wi-fi elérhetőség akadozott, a kora reggeli órákban egyáltalán nem lehetett használni.
Mivel telt ház volt (ez csak nekünk volt kellemetlen, a szállodának nem), az étkezéseknél hosszú sorban kellett várakozni.
Egyebekben más negatív észrevételünk nem volt, a szoba tiszta volt, finomak az ételek, nagyszerűek a tornák (vízi, légző).
A fenti kellemetlenségeket leszámítva kiválóan éreztük magunkat, hisz azért mentünk :-)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Pelion további értékelései

2024.04.17a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely, jól éreztük magunkat. Finom ételek voltak. Jó a fürdő is. Szépek a szobák. Kedves a személyzet. Jók a programok a szállodában. Szép helyen van, Tapolca is nagyon szép. Sokat lehet sétálni, kirándulni. Szép a tavas barlang. Adhatna a szálloda ajándékba belépő jegyet a tavas...
2024.04.14a párjával
Az étteremben az ételek nagyon finomak és változatosak.Az ízekre sokáig fogunk emlékezni.A gyógybarlang nyugalma is nagyon tetszett nekünk.Egy negatívum volt,az utolsó nap mindkét szomszédos szobában éjfél után is hangoskodó a továbbképzésen részt vevő vendégek voltak.A szállodának nem a pihenni...
2024.04.07gyerekekkel
Mivel az unokánkkal voltunk a tavaszi szünetben, hiányoltuk a játszóteret, elhanyagolt állapotban, lezárva találtuk. Igen foglalkozás, gyerekprogram sok és jó volt, de az egyéni tevékenységhez egy gyerekbarát helyen az udvari, használható játszótér elengedhetetlen. Illene a szobákhoz tartozó...

A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció (min. 2 éj)
Pelion tavaszi hétköznapi akció
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.06-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürdő
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval