Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tavaszi hétvége a Pelionban babával

Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca a térképen

Átlagos 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. március 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016.03.18-20.-i hétvégét töltöttük a hotelban.fiatal pár 9 hónapos babával.A szállásvadászon a kimondottan baba-barát szállodák közül választottuk ki.
Amikor megérkeztünk a parkolóba egyből jött egy londiner aki segített bevinni a csomagjainkat, megvárta, hogy becsekkoljunk és fel is hozta utánunk a szobába.Nagyon kedves és segítőkész volt, így a nagyon jól indult hétvége:)A recepción is minden rendben volt, igaz jóval 14 óra előtt érkeztünk nem kellett várni a szobára.
A szoba tiszta volt, felújított, a fürdőszoba is rendben volt, egyedül talán az erkély volt egy kicsit lehangoló,sima beton és még egy szék sem volt kint.
A szállodában ebédeltünk,a felszolgáló nagyon kedves volt, a gyereknek hozott etető széket, és kérésünkre megmelegítették a baba-ételt is.
A welness részlegen két nagyobb medence és kis gyerek medence, illetve 4 különböző szauna volt.A gyerek medencéhez játékok is vannak rakva.
A vacsoránál nagy volt a választék,és finom volt minden.
Vacsora után a recepciónál szerettünk volna kérni egy gyerek kádat az esti fürdetéshez, de azt mondták, hogy már elment a szobalány ezért már nem tudnak adni!!??Ezek szerint másnak nincs kulcsa ahhoz a raktárhoz ahol a kádat tartják?Egyébként megérkezéskor nem kérdezték meg, hogy van e szükségünk kiságyra vagy kádra..Szóval nem sikerült szerezünk kádat, csak másnap délelőtt hozta a szobalány.
A reggeli bőséges volt és finom.
Második nap kipróbáltuk a játszó-szobát is, elég sok játékkal fel van szerelve, és programokat is szerveznek, de inkább nagyobb gyerekeknek való 4+.A hölgy a játszóban szintén kedves volt és segítőkész.
Este mentünk le a welnessbe, és nagy meglepetésre a gyerek medencében hideg volt a víz, és a két nagyban is csak langyos..ez eléggé lehúzta az értékelést.
Összességében jól éreztük magunkat, jó a szálloda bár baba-barátnak nem mondanám, mert semmi babának való szolgaáltatás nincs, inkább nagyobb gyerekeknek való.
Ár érték arányban megérte az árát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Pelion további értékelései

2024.04.17a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely, jól éreztük magunkat. Finom ételek voltak. Jó a fürdő is. Szépek a szobák. Kedves a személyzet. Jók a programok a szállodában. Szép helyen van, Tapolca is nagyon szép. Sokat lehet sétálni, kirándulni. Szép a tavas barlang. Adhatna a szálloda ajándékba belépő jegyet a tavas...
2024.04.14a párjával
Az étteremben az ételek nagyon finomak és változatosak.Az ízekre sokáig fogunk emlékezni.A gyógybarlang nyugalma is nagyon tetszett nekünk.Egy negatívum volt,az utolsó nap mindkét szomszédos szobában éjfél után is hangoskodó a továbbképzésen részt vevő vendégek voltak.A szállodának nem a pihenni...
2024.04.07gyerekekkel
Mivel az unokánkkal voltunk a tavaszi szünetben, hiányoltuk a játszóteret, elhanyagolt állapotban, lezárva találtuk. Igen foglalkozás, gyerekprogram sok és jó volt, de az egyéni tevékenységhez egy gyerekbarát helyen az udvari, használható játszótér elengedhetetlen. Illene a szobákhoz tartozó...

A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció (min. 2 éj)
Pelion tavaszi hétköznapi akció
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.06-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval