Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

rémállom

Varjú Fogadó TapolcaVarjú Fogadó Tapolca a térképen

Szörnyű 2019. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Varjú Fogadó szállásáról sajnos nem tudok véleményt írni.
Inkább a fogadtatásról szólnék. 2019. szeptember 24-25-26-ára foglaltunk írásban 2 személyre szobát, melyet vissza is igazoltak. A szállásfoglalásnál be kellett mondani a kedvezményoldalon [moderálva - a szerk.] keresztül vásárolt kuponkódot.
Megérkezésünkkor ért a kellemetlen meglepetés, ugyanis a pultos hölgy (fiatal hölgy) közölte velünk, hogy számunkra nincs foglalt szállást. Elég elítélhető hangon és stílusban beszélt velünk (mindketten közel a 70 évhez). Az összes levelezést és befizetés mutattuk, de ez Őt nem hatotta meg.
Kértük, hogy szóljon a főnökének, közölte: külföldön vannak nem tudja elérni őket. OK de akkor szóljon a helyettesének, közölte az nincs.
Ezek után kértük, akkor kérjük vissza a befizetett összeget, azt nem tudja vissza adni.
Végül telefonált valahova (később derült ki, hogy a Boszorkány Tanyában beszélt valakivel), menjünk a Boszorkány Tanyába ott tudnak szobát biztosítani.
Időközben két "ÚRIEMBER" súgva közölték: Ne menjünk oda, mert ott drogosok vannak és ki fognak minket rabolni és különben is el kísérnek minket a rendőrkapitányságra, hogy tegyünk feljelentést, illetve ők tudnak nekünk sokkal nívósabb szállást. Az ÚRIEMBEREK nehezen viselték a vissza utasítást.
Végül úgy döntöttünk, megnézzük. Ott kellemes meglepetéssel egy udvarias fiatalember fogadott és felajánlotta, hogy Tapolcától 4 km-re (ami 8-10 km) van a egy másik szállás [moderálva - a szerk.], nézzük meg és ha megfelel akkor oda hozzák a reggelinket és a vacsoránkat.
A vacsora utáni kellemes sétánkról le kellett mondani, hisz az orrunkig sem láttunk a sötétben.
Megbeszéltük, hogy a vacsorát este 6 órára hozzák a Varjú Fogadóból. Első este időben ott volt, csak langyos volt az étel. A második nap este 7-kor telefonáltunk, még nem érkezett meg a vacsoránk. A Varjú Fogadóból „valaki” felvette a telefont nagy nehezen (bemutatkozás részükről nem történt), a „valaki” közölte, majd szólok a kollégának és ezzel le is tette, 15-20 percet vártunk mikor szólnak vissza, hogy rendben úton van. Sajnos ez nem történt meg, így újból felhívtuk. Igencsak elitélendő hangnemben és stílusban közölte a „valaki” (női hang), megmondtam, hogy úton van. Az étel minősége igencsak negatív volt, a főtt ételt melegen szeretjük.

Nos összességében arra jutottunk, hogy a Varjú Fogadót nem ajánljuk senkinek. Az ilyen viselkedés, a vendéggel való minősíthetetlen hangnem és hozzá állás, fejetlenség, főnöknélküliség egy vendéglátó szférában nem megengedett.

Arra kíváncsiak lennénk, hogy a bejelentő lap, illetve a semmi közepén kerítés-kapu nélküli parkolásért fizetett 1000,- Ft/nap és az IFÁ-t hogyan számolják el, mert egyikről sem kaptunk nyugtát.
Érdekes.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Varjú Fogadó további értékelései

2021.08.22a párjával
Szörnyű
Nagy csalódás ért a fogadóban.Letört w.c.,szétvert ajtó,piszkos ágynemű,a vacsora felvízezett tasakos leves és még sorlhatnám.Senkinek nem ajánlom!!!
2020.04.21a párjával
Átlagos
2020 márciusában töltöttünk 2 éjszakát párommal.Előtte sok rossz véleményt olvastam erről a helyről,mégsem riadtam el.Érkezésünk után kellemesen csalódtam talán éppen ezért.I gaz,hogy folyt a felújítás ám minket ez egyáltalán nem zavart hiszen csak aludni mentünk "haza".Csodás kirándulást tettünk...
2020.03.25gyerekekkel
Gyenge
A szoba, fürdőszoba koszos volt. Mintha fél órája végeztek volna a felújítással, festéssel a munkások. Festékpöttyök a járólapon, zuhanyfüggöny nincs, vizet feltörölni max. WC papírral vagy a törölközőkkel volt lehetőség. A törölközők tiszták, illatosak voltak. Falak, ajtók papírvékonyak,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Malom-tó Vendégház Tapolca - Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
2024.08.31-ig
Malom-tó Vendégház Tapolca
59.020 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval