Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tapolca dísze

Malom-tó TapolcaMalom-tó Tapolca a térképen

Kihagyhatatlan 2022. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. június 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jogos, hogy egy külön címszó, mert Tapolca talán legismertebb és legszebb látványossága. A város központjától néhány lépés és körben izgalmas kiegészítő intézményekkel, éttermekkel, szobrokkal ott a tó maga. Tényleg szép pihenőkörnyezetet alakítottak ki hozzá, ez mintha évről évre fejlődne is, minőségileg hozzátesz a városhoz. A rengetek aranyhal meg kacsa külön fejezet, meg az is megjegyzendő, hogy - nagyon helyesen - árulnak megfelelő eledelt az állatok számára, de a magyar lakosságot irtóra nehéz megtanítani arra, hogy ne kenyérrel, zsemlével etessen a tavak szélén madarakat, ez állandó konfliktust jelent, a nehézfejűek akkor sem értik, ha ötször elmagyarázod nekik. A tó viszont gyönyörű és nem tehet erről.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (9)
Malom-tó Tapolca - Külső képMalom-tó Tapolca - Külső képMalom-tó Tapolca - Külső képMalom-tó Tapolca - Külső képMalom-tó Tapolca - EgyébMalom-tó Tapolca - EgyébMalom-tó Tapolca - EgyébMalom-tó Tapolca - EgyébMalom-tó Tapolca - Egyéb

Malom-tó további értékelései

2024.04.01a párjával
Kihagyhatatlan
Kellemes órákat töltöttünk el a tónál ,a színes halak látványa lenyűgözött. Jó vol sétálni a tó partján tiszta rendezett . Majd megnéztük a tojás parkot, ami csodálatos volt.
2023.10.02családjával
Kihagyhatatlan
A tóhoz egy keskeny, hosszú lépcsősoron keresztül értem le, s meglepett a leanderes teraszokkal kürülvett nagy tó mediterrán hangulata. A tóban hatalmas aranyhalak úszkálnak.
2022.04.16a párjával
Kihagyhatatlan
A város központjának föld fölötti ékköve! Park, éttermek, szálláshelyek veszik körül e gyönyörű tavat, melynek kis vízesése is van. Hogy mennyire tiszta, mutatja az is, hogy számos, szép színes halat figyelhetünk meg, sőt az árusoktól vett eledellel etethetjük is őket. Igaz kacsaeledel névre...
Népszerű szállások a környéken
Malom-tó Vendégház Tapolca - Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
Tapolcai Tavas-barlang élmény pároknak
2025.10.22-ig
Malom-tó Vendégház Tapolca
36.320 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel