Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Összességében jó hotel

Andrássy Rezidencia Wine & Spa TarcalAndrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal a térképen

2018. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hotel 2017 szilveszteri csomagját vettük igénybe, 3 éjszakát töltöttünk el, beleértve a szilvesztert is. A hotel tisztasága kifogástalan volt, a személyzet is nagyon kedves volt és tényleg mindent megtettek, hogy a vendégek elégedettek legyenek.

A Wellness részleg is kellemes volt. A barlangfürdő nagyon ötletes, csak levegőtlennek éreztem többször. De a medence vizek hőmérséklete rendben volt, tiszta volt minden. Külön tetszett, hogy nem volt tömeg.

Félpanziós ellátást tartalmazott a csomagunk. A szálloda gyengeségét a konyhán találtam meg. A reggeli egy középkategóriás reggelinek felelt meg. Egy 3 csillagos hotelben is ilyen szinvonalú, választékű reggelit nyújtanak.
A vacsoráknál az ételek pazar minőségűek voltak, különleges ízek, művészien tálalva. Viszont a mennyiséggel voltak gondok. Éppen elég volt, hogy ne legyünk éhesek. Ezt betudtuk annak, hogy egy ötcsillagos hotelben az elegancia a lényeg, mégsem szólhat az este zabálásról, illetve nem ez az a hely ahol az embernek tele kellene zabálnia magát. Igaz voltunk már más ötcsillagos hotelben is, ott ettünk jóllakásig, dehát elfogadjuk az eltérő arculatot.

A szilveszteri gálavacsora kifogástalan volt, úgy mint a programok és a személyzet figyelmessége. Igazán jól éreztük magunkat.

Összességében elmondható, hogy elégedettek voltunk, jól sikerült kis szilveszteri pihenés volt. Az ára borsos volt, de adta az élményt. Visszatérnék még szívesen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Andrássy Rezidencia Wine & Spa további értékelései

2023.02.27családjával
Kiváló
Átalakítás után nagyon szép lett ,a minőség nem változott.Kellemes zene a terekben, gyönyörű wellness,fiatalos személyzet,finom ételek.Jótt tett a változás a hotelnek.Hibátlan
2021.10.21a párjával
Kiváló
Kényelem, tisztaság, szuper wellness és kifogástalan ételek. A finom borok már csak a hab a tortán.
2020.08.05a párjával
Kiváló
Már másodjára járunk itt.Semmit sem változott.Igényes,tiszta szobák,finom ételek,ami szerviz tányéros vacsorát foglal magába.Választékos reggeli,finomságokkal.A wellnessrészleg kiemelkedő.szuper ,jó hőfokú úszómedence,szaunák,gőz,többféle élményzuhany,merülőmedence,jég,stb.Reggel 8-20-ig...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2026.01.31-ig
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal
Kérd ajánlatunkat!
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval