Tsaba: Egyéjszakás kaland - Sziget Panzió Tarján

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Sziget Panzió Tarján értékelése
1. helyezett az 1 tarjáni szállás közül

Értékelést írta:
4 szállásértékelés 4 városban járt
0 étteremértékelés 4 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egyéjszakás kaland

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldről tartottam Kiskunfélegyházára, ám másnap még dolgom volt Budapesten, így a legnagyobb szálláskereső portálon elkezdtem nézelődni.
Nem szerettem volna sokat költeni, így az árakat néztem legfőképp! Budapest 5-6 ezer forintért bár lehet találni szállást, de ezek nagyrészt többágyas szobák, ahol nem tudni kivel fogsz együtt aludni, meg amúgy is álmos voltam már, így egy Tatabánya felett elhelyezkedő családias panzióra esett a választás!
Este 9 óra után érkeztem, a pultban álló hölgy igazából nem is tudott hova tenni, aztán megérkezett egy fiatalember, aki felkísért a szobámhoz! A szoba tágas és tiszta, közepesen nagy fürdővel. Szerintem igényesebb a nevezett két csillagnál! Az ágy bár régimódi, de nagyon kényelmes.A tv is régi, de működik. A szoba csendes, nagyon jót tudtam pihenni.
Másnap reggel távozásom előtt lementem rendezni az anyagiakat. Akkor már egy idősebb úriember fogadott. 6100ft-ba került az éjszaka, ami magában foglalta a reggelit is. Először hihetetlen volt, de tényleg ennyit kellett fizetni és a reggeli is bőséges és finom volt! Az Úr roppant figyelmes és segítőkész, bármit is kértem (igazából kérni sem kellett), hozta azonnal!
Rendkívül jó ár-érték arány, csakis ajánlani tudom (nem csak) átutazóknak!
(az internetes foglalásnál lehet előnyösebb felhívni őket és úgy foglalni, ugyanis láttam egy táblán, hogy már 4500ft/fő/éj-től elérhető egy éjszaka, ami magában foglalja a reggelit is)

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Tsaba felhasználót?    Igen

Cím
2831 Tarján
Kossuth tér 22.