Tsaba szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tsaba értékeléseit!

Olvasd el Tsaba szállás értékeléseit!

most már nem csak a hagyma jut eszembe Makóról... :) -

Grand Hotel Glorius Makó

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párommal érkeztünk, a születésnapját kívántuk megünnepelni. Amint megérkeztünk már be is engedtek a zárt parkolóba, majd rögvest a recepciónál találtuk magunkat, ahol rendkívül kedves személyzet fogadott bennünket. Gyors egyeztetést követően felmentünk a szobába, ami szerintem 4*+, rendkívül elegáns és igényes.
Megosztom
Egyéjszakás kaland -

Sziget Panzió Tarján

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldről tartottam Kiskunfélegyházára, ám másnap még dolgom volt Budapesten, így a legnagyobb szálláskereső portálon elkezdtem nézelődni. Nem szerettem volna sokat költeni, így az árakat néztem legfőképp! Budapest 5-6 ezer forintért bár lehet találni szállást, de ezek nagyrészt többágyas szobák, ahol nem tudni kivel fogsz együtt aludni, meg amúgy is álmos voltam már, így egy Tatabánya felett elhelyezkedő családias panzióra esett a választás!
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párom anyukájával és nagyszüleivel remek 3 napot töltöttünk el Sikondán! Odaút során megálltunk ebédelni egy a Pécs és Sikonda között kanyargó kis szerpentin mentén található étteremben, aminek a nevére nem emlekszem, de nagyon jó konyhájuk van és bátran merem ajánlani!
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely maga a nyugalom szigete. Már a hegyre vezető út is egy autentikus kikapcsolódást sejtet, amiben a megérkezésünkkor sem kell csalódnunk! A parkoló hétvégén igencsak megtelik, ám a hotel másik oldalán kényelmesen megállhatunk egy másik - bár inkább a kirándulóknak fenntartott - parkolóhelyen. A hotelbe belépve kellemes fa illat fogad.
Megosztom


TérképX