1. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Szabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok
Szabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja TárnokSzabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok

Szabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok bemutatkozása

A Szabó Üveg Kft. csodálatos, egyedi, üveg karácsonyfadíszeket gyárt évtizedek óta. A meseszép díszeket október-december között a gyár melletti mintaboltban meg is vásárolhatjuk. Programnak is különleges, ugyanis a gyártást is bemutatják, sőt, saját díszeket is lehet festeni.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Szilveszter
Kérd ajánlatunkat!
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom

Szabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 147 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 285 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. november 11.gyerekekkel járt itt
Mindig csodáltam a vékony üvegből készült csillogó és törékeny karácsonyfadíszeket. A Szabó Üveg Kft-nél évtizedek óta készítik ezeket, és aki szeretné, karácsony előtt megvásárolhatja a gyári mintaboltjukban, Tárnokon. Az M7-es autópályáról a Tárnoki kihajtónál lehajtva kb. 1 perc alatt érjük el az üzemet.
Szabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok - EgyébSzabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok - EgyébSzabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok - EgyébSzabó Üveg Kft. Karácsonyi boltja Tárnok - Egyéb
Még több kép (1 db) >>