Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Öt nap teljes kikapcsolódás

Hotel Kiss TataHotel Kiss Tata a térképen

2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Személyzet:
A recepciós hölgyek minden kérést igyekeznek teljesíteni, mosolygósak. Ha problémánk volt, akkor megoldották. Programként ajánlották az idén megnyitott Fényes Tanösvényt, ami nagyon tetszett.
Az étteremben vasárnap és hétfőn kisebb létszámú személyzet volt, akik túlterhelteknek látszottak. A pincéreknek kellett a kávézóban is kiszolgálni, mert ott nem volt külön alkalmazott. Az úszómester szintén ingázott a belső és a külső medence között. Ennek ellenére igyekeztek a vendégeket megfelelően kiszolgálni.

Tisztaság:
Mindenhol tisztaság van, egyedül a zuhanyfüggönyt kellene már lecserélni, mert penészedik az alja.

Ár/Érték arány:
Csomagban más 4 csillagos szállodákhoz képest jó az ár/érték aránya.

Kényelem (szoba):
A szoba a 4 csillagos besoroláshoz képest kicsi. Pozitív volt, hogy a szombati esküvő miatt a folyosó legvégén lévő szobát kaptuk, aminek két ablaka is van, egyik a kerti medencére néz és valóban csendes volt. Kevésnek találtuk a ruhásszekrényben lévő polcokat, főleg, hogy az egyiket teljes egészében a széf foglalta el.
A törölközők és ágyneműk jó minőségűek, jó lenne, ha a fürdőköpenyek is hasonlóan rendben lennének. Az öv bujtatói szakadtak voltak. A köpeny méretben nem egy felnőtt férfira való. Pozitív, hogy benne van a szoba árában. A matrac kényelmes, kemény, nincs kifeküdve. Pároknak hátrány lehet, hogy a két matrac között rés van. A hosszú ablakon a sötétítő függöny nem felel meg a céljának, mert nem lehet jól behúzni a napfény elől és pont ott süt be a nap, illetve este a kerti lámpák.

Szolgáltatások:
A biciklibérlés fizetős, de nagyon praktikus a tatai városnézésre, főleg a tó körül. Van biliárd szoba, ami ingyenes, de az asztalra és a dákóbőrökre is ráférne a felújítás. A kávézóban nincs személyzet, külön kellett szólni, ha akartunk valamit. A legjobban a belső úszómedence tetszett. Ezt főleg azoknak ajánlom, akik szeretnek úszni, 150 cm mély és 28-30 C-os a vize. Úszás nélkül hideg. A jacuzzira szintén ráférne a felújítás, gyenge a vízsugár is. Kisgyermekeseknek inkább a külső medencét ajánlom. Pozitív, hogy van külön szekrényes, zuhanyzós öltöző is, valamint WC minden közös helyiségnél.

Étkezés:
A csomagban menüválasztásos vacsora volt, ehhez képes pozitív, hogy az első 3 nap svédasztalos vacsorát kaptunk. A szakács bátrabban sózhatna, fűszerezhetne. A választék változatos volt. Vasárnap este menüvacsorát kaptunk étlapról választva, ami ízlésesebben volt tálalva és ízletesebb volt, mint a svédasztalos. Hétfőn viszont visszaesett a színvonal, mert már csak egy A4-es lapról lehetett választani és az ételek kinézete és íze sem volt olyan minőségi, mint előző este.
Reggeli: Minden nap rántotta és virsli vagy kolbász, vagy bundás kenyér, kisebb hideg választék. Sonka alig volt. Kalács és barna kenyér gyorsan elfogyott. Összességében ingadozó az ételválaszték, színvonala, hol jó, hol kevésbé jó.

Elhelyezkedése:
Az Öreg-tótól és a városközponttól gyalogosan 20, a vasútállomáshoz 7 perc távolságra van.

Összességében jól éreztük magunka és kipihenten távoztunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (37)
Hotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Külső képHotel Kiss Tata - BelsőHotel Kiss Tata - BelsőHotel Kiss Tata - BelsőHotel Kiss Tata - Szórakozás/SportHotel Kiss Tata - Szórakozás/SportHotel Kiss Tata - WellnessHotel Kiss Tata - WellnessHotel Kiss Tata - WellnessHotel Kiss Tata - WellnessHotel Kiss Tata - BelsőHotel Kiss Tata - SzobákHotel Kiss Tata - Szórakozás/SportHotel Kiss Tata - Szórakozás/SportHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Külső képHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Szórakozás/SportHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - KörnyékHotel Kiss Tata - Külső képHotel Kiss Tata - Medence/kertHotel Kiss Tata - Külső kép

Hotel Kiss további értékelései

2023.11.13a párjával
Kiváló
Több lehetőséget ajánlott a Szállásvadász. Az éppen ajánlott akciós ár miatt döntöttünk a Hotel Kiss mellett. Tetszett, hogy már 13 h-tól lehetett elfoglalni a szállást. Rendkívül hangulatos a Hotel. Az ebédlőben az asztalok távol vannak egymástól, nem zsúfolt. Este a vacsoránál élő zene volt ami...
2023.08.06egyedül
Kiváló
Nagyon szépen köszönöm, hogy az Én kedvemért minden este volt sertéshús!! Nagyon örültem Neki!! Finomak és választékosak voltak az ételek, férjemnek a halászlevük ízlett nagyon!! Személyzet barátságos és segítőkész volt, mindenre figyeltek, külön gratulálunk ezért! Udvar szép, medence víze...
2023.03.12a párjával
Nagyon rugalmas és segítőkész volt a személyzet. Az étkezésnél a rendelt étel minősége jó volt, a választék főleg húsmentes ételekből kicsi volt. Mivel csak két napot töltöttünk ott, így nem okozott ez problémát. Főleg úgy, hogy volt átjárás az étlapon szereplő ételek között. A kért rántott...

A Hotel Kiss legnépszerűbb csomagjai

Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat (min. 2 éj)
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
50.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.01.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.04.23-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
72.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval