Don Giovanni Pizzéria Tatabánya

4,7Kiszolgálás
4,7Hangulat
4,7Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Árpád Tatabánya - Napi árak reggelis ellátással
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás reggelivel
Szépia Hotel Zsámbék
71.982 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel

Don Giovanni Pizzéria Tatabánya vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2992 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36380 feltöltött kép
2026. július 19.a párjával járt itt
A Don Giovanni pizzériába nem sokkal zárás után tértünk be, nem volt már esély bármit rendelni. Egy kisüveges Pilsner Urquellt kértem, amit a vonaton ittunk meg. Amúgy kínálnak a pizza mellett gyrost, burgert, tésztákat és frissen sülteket elérhető áron. Pizzák zöme 3000 és 3500 között, burgerek 2600 és 3800 között. Nagyipari multisörök 1000 forint alatt.
Don Giovanni Pizzéria Tatabánya - Külső képDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - BelsőDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - BelsőDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - BelsőDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - Külső képDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - Étel/italDon Giovanni Pizzéria Tatabánya - Belső
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. július 20.a párjával járt itt
Mindenkinek ajánlom 10/10
Jó a kiszolgálás
Finoman főznek
Parkolas az étterem előtt nem kel sokat sétálni összességében minden rendben kikel probalni!!
Don Giovanni Pizzéria Tatabánya - Étel/ital
Kiváló 2014. október 24. járt itt
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk. Az egyik remek dolog velük kapcsolatban, hogy hétvégén is nyitva vannak. Ami még nem lehet utolsó szempont, hogy könnyen megközelíthető. A Győri útról és a Vértes Center, vasút irányából is hamar oda találhatunk. Nem drágultak, nincs évről-évre kevesebb feltét a pizzájukon, ami sok más helyről nem mondható el.