Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

menü 1

Stúdium Étterem TatabányaStúdium Étterem Tatabánya a térképen

Kiváló 2015. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Menüs étkeztetésű konyháról nemigen akartam véleményt írni, mivel egész más színvonalat kell tartani, mint az étlap szerintiről, de amióta itt a honlapon sorban olvasom a menüs és üzemi konyhák véleményeit, ezért ezeket is véleményezem:
Régi nevém „MACKÓ VITAMINBÁR” mai nevén STUDIUM ÉTTEREM
Az EDUTUS főiskola iskolai konyhája, amely nyitva áll a kinti vendégek számára is. Többféle menü van, legaálább 5 fajta, ezenkívűl kb 15 féle más főételből is lehet választani. Az árak a földön járnak, elfogadnak Szép és Bank kártyát, Erzsébetutalványt.
Mivel a hely menza jellegű, étlap nincs, illetve egy nagy táblára felírt választható ételkínálat van, de akinek a technika jobban tetszik, nagyképernyős TV-n is olvashatja ugyanezt. Az adagok nagyok, persze menüben kisebbek, de abban leves – második- és üdítő vagy sütemény is van kb ugyanannyiért mint nem menüben egy főétel (kb 700 Ft)
Nincs pincér sorba kell állni és pultról kell kérni, majd tálcát tologatva a pénztárnál fizetve, majd asztalt foglalva lehet fogyasztani. Nem kötelező folyadékot venni, van kitéve vízautómata.
A belső tér nem dizájnos, de hűen az előző nevéhez, sok-sok mackó van kitéve dísznek. Az ablakon kinézve lehet látni a TURUL hegyoldalt a madárral. A parkolásért fizetni kell, de a belső parkoló az étterem vendégeinek ingyenes. (Ezt sokan nem tudják)
Az ételtől jól lehet lakni aznap. Azért hangsúlyoztam ki, mert másnapra is vettem egy adagot, de másnap már nem ízlett ugyanaz az étel, nem tudom miért?
Menzához képest a gyors kiszolgálás, bőséges választék, olcsó árak miatt 5-ös adok neki, összehasonlítva pld ugyanitt a TURUL CAFE étteremmel, színvonalbeli különbség miatt csak 3-ast adnék. Mint üzemi , nem Ala Carte konyha viszont megállja a helyét.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Stúdium Étterem Tatabánya - Külső kép

Stúdium Étterem további értékelései

2018.08.22barátokkal
Gyenge
Az efféle retró menzától nem kell csodát várni..., de azért a tisztaság szerintem elég fontos szempont, akár 4-5 csillagos étteremről van szó, akár egy útszéli büféről. Idő hiányában választottuk az egyik barátommal az említett gyorskajáldát. Beálltunk a sor végére, hogy tálcát vételezzünk, s...
2016.01.26barátokkal
Szörnyű
A leves hideg volt és kicsi adag. A másodikban rágos hús volt ilyet a kutyámnak se adnék. A kiszolgálás nem étterembe illő esetleg a mekibe :) A pincéreknek könnyű dolguk volt hogy még magunknak is kell eltakarítani. A kasszás fiú viszont nem volt rossz ennyi a pozitivum :))) Sz.. [moderálva...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Árpád Tatabánya - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Árpád Tatabánya
31.750 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval