Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elegancia, előzékenység, otthonosság

Aranygombos Fogadó étterme TelkibányaAranygombos Fogadó étterme Telkibánya a térképen

Kiváló 2014. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Párommal 2014. április 22-25 között szálltunk meg az Aranygombos fogadóban. Természetesen a fogadó éttermében étkeztünk. Maga az étterem rendkívül hangulatos, a hagyomány és a korszerűség nemes keveréke. A fagerendás mennyezet, a falakon elhelyezett régi fényképek, a vadászterem trófeái, az ízléses terítékek, a kerthelyiség figyelmes kertészeti munkát tükröző szépsége, a személyzet jó hangulata mind azt a benyomást keltik a belépő vendégben, hogy őt itt szívesen látják.
A svédasztalos reggeli minden igényt kielégítő. Az étlap érthetően nem akar elkápráztatni gazdagságával, hiszen az étkező vendégek száma bizonytalan. A mennyiség helyett a minőség dominál: minden fogás szinte kivétel nélkül kiváló szakemberek alkotása.
A kiszolgálás ütemén látszik, hogy az egyes fogások lényegi részét nem előre elkészített és mikrohullámú sütőben felmelegített valamikből állítják össze, hanem megadják a módját: frissen, ropogósan, finom ízléssel tálalva kerülnek azok a vendég asztalára. A kiszolgálás ugyanakkor elsőrangúan elegáns, visszafogott és udvarias.
Az étterem árai úgynevezett középkategóriás árak, nem olcsók, de nem is nehezen megfizethetően drágák. Külön említeném az étterem italai közük boraik kínálatát: elsőosztályú pincészetekből származó valahány.
Minden úton járónak ajánlom, aki Telkibányát felkeresi.
Kemsei István
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Aranygombos Fogadó étterme további értékelései

2019.10.28barátokkal
Kiváló
Barátokkal töltöttünk 5 napot Telkibányán. A szállásunk nem itt volt. Egy vacsorára tértünk be. nagyon jó helyen van. Kedves személyzet. És nagyon finom ételek, bőséges adagok. A rántott Bécsi akkora volt, hogy ketten alig bírtuk megenni.A berendezés látványos. Aki erre jár-térjen be mindenképpen...
2019.04.21gyerekekkel
Kiváló
Az ètelek a kiszolgálás kiváló,ha jót akarsz enni csak itt állj meg mindig finom friss ès ízletes ètelek csalódás kizárva.
2017.03.16barátokkal
Telkibányán nem jár az ember véletlenül. Márpedig, ha készül erre (mi Göncről jöttünk át), akkor nem szabad kihagyni az Aranygombost. Ha nem vagy éhes, akkor „csak” Telkibányai ragulevest toljál be. Az ízlelőbimbóid nagyon hálásak lesznek. Ha szerencséd van és nem Te vagy a sofőr,...
Népszerű szállások a környéken
Menóra Vendégház Hollóháza - Napi ár
Napi ár
2024.05.31-ig
Menóra Vendégház Hollóháza
20.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - All inclusive
All inclusive
2024.12.15-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással