Többcélú valami ez

Tengelice Fogadó TengelicTengelice Fogadó Tengelic a térképen

Átlagos 2025. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. július 1.
Többlábon állás. Valahol a főtéren mit nem adtam volna már egy korty italért a dögmelegben, hát beálltam egy amolyan büfé-féle elé, egyébként nem hemzsegnek itt a vendéglátóipari egységek. Ez egy un. Lottózó volt, de azért az utcán van egy tábla, ami fagyira utal, tehát mégis remény. Berontva megható és kétségbeesett tekintetet vittem magammal, de semmi zavar az éterben, volt egy nagy üdítős hűtőszekrény, abból azonnal lehetett választani. Megittam egy vagy két üveggel és miután visszatértem a tetszhalálból, beszélgetni kezdtünk az egyébként nagyon kedves tulajjal. Nem, ez nem egy büfé, ez egy lottózó. Nem nézhetem büfének? fagylalt is van. Nem itt sokkal többről van szó, mint egy büféről. Na, és ezek után bekalandoztuk az intézményt. A vezetőm a boltot rábízta egy ott iddogáló komára, azután hátra mentünk. És itt aztán kiderült, hogy mitől is fogadó ez. Szóval, Tengelicen nem csak a Hotel Orchidea van (jó messze innen), hanem a belvárosban egy ilyen kisebb, de hasznos egység is. Hát a szobák nem tükröztek valami nagy kényelmet, vendég nem volt, mindent végigjártunk, de vannak jobb, meg nem annyira jobb szobák is, A turistaszállás-jelleg dominál. viszont van egy amolyan nagyterem is, talán konferenciaterem, továbbképzésre alkalmas helyiség, meg van egy viszonylag jól felszerelt konyha is, előre leegyeztetve itt azért még nagyobb tételben is főzni, kiszolgálni lehet. Mindezt azért, hogy tudd, ha erre jársz, itt esetleg ehetsz, ihatsz, alhatsz is, érdemes megfontolni. Találtam is magamnál regy számlát, a két üdítőért 1050 forintot fizettem.
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (11)
Tengelice Fogadó Tengelic - FürdőszobaTengelice Fogadó Tengelic - SzobákTengelice Fogadó Tengelic - SzobákTengelice Fogadó Tengelic - Külső képTengelice Fogadó Tengelic - Külső képTengelice Fogadó Tengelic - EgyébTengelice Fogadó Tengelic - EgyébTengelice Fogadó Tengelic - BelsőTengelice Fogadó Tengelic - Külső képTengelice Fogadó Tengelic - EgyébTengelice Fogadó Tengelic - Fürdőszoba
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erzsébet Nagy Szálloda Paks - Senior ajánlat
Erzsébet Nagy Szálloda Paks
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel