Thermal Hotel Tengelic Tengelic ★★★

4,2
1. helyezett
a 2 tengelici szállás közül
Kategória
Három csillagos szálloda, Gyógyszálló (minősített)
Thermal Hotel Tengelic Tengelic
Thermal Hotel Tengelic TengelicThermal Hotel Tengelic Tengelic
Thermal Hotel Tengelic TengelicThermal Hotel Tengelic Tengelic
19 fotó

Thermal Hotel Tengelic Tengelic - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Tengelic Tengelic egy csendes helyen, erdős övezetben található szálloda, amely kellemes pihenést kínál. A belső terek impozánsak, a hall és a medencés rész rendezett és barátságos hangulatú. A wellness részleg stabil teljesítményt nyújt: a gyógyvíz és a gyógymedence jó színvonalú, a medencék rendben vannak, és a masszázs szolgáltatás elérhető kedvező áron. Az étkezés All inclusive ellátásban főként meleg ételeket kínál, a saláta- és hideg ételválaszték korlátozottabb.

10 vendég véleménye alapján

4Ár / érték
4,2Szolgáltatás
4,1Étkezés
3,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Thermal Hotel Tengelic legnépszerűbb csomagjai

Thermal Hotel Tengelic Tengelic - Napi árak
Napi árak
33.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Thermal Hotel Tengelic Tengelic - Reggelis ajánlat (1 éjtől)
Reggelis ajánlat (1 éjtől)
42.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Thermal Hotel Tengelic Tengelic - Két ünnep között
Két ünnep között
46.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Thermal Hotel Tengelic Tengelic - Félpanziós ajánlat (1 éjtől)
Félpanziós ajánlat (1 éjtől)
55.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Thermal Hotel Tengelic Tengelic - All inclusive ajánlat (1 éjtől)
All inclusive ajánlat (1 éjtől)
66.990 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hajnal Hotel Mezôkövesd - Augusztus 20.
Hajnal Hotel Mezôkövesd
Thermál Park Hotel Egerszalók
90.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől kiváló félpanzióval

Thermal Hotel Tengelic Tengelic vélemények

Átlagos 2026. október 2.egyedül járt itt
Ételek: finom , magyaros, de pár nap után már egyhangú, a választékban sok a paníros, bundás hús, zöldség. All inclusive FP ellátásban csak meleg étel van, saláta csak pár szezonális zöldséggel. Szezonális gyümölcs kínálat friss, finom volt. Italválaszték - szekszárdi borok és a Dréher sör korrekt.
Jó 2026. szeptember 29.a párjával járt itt
Finom ételeket ettünk. Csendes hely. Viszont a welnessben a termál medencében három nap alatt kettőben nem működtették az élményelemeket. Mikor kérdeztem, h miért nem műkődik a válasz az volt, h nem jó. Hiszen tegnap semmi baja nem volt, ma van. És ezzel lezárta az úszómester. Szerettem volna masszázsra időpontot foglalni-válasz a recepcióstól nincs.
Jó 2026. szeptember 12.a párjával járt itt
Ami tetszett: A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A gyógyfürdő kellemes volt, soha nem volt zsúfoltság, ami támogatta a pihenést. Az étkezések minősége megfelelt az elvárásoknak. Ami nem tetszett: Tetőtéri szobát kaptunk egy kisméretű tetőablakkal, így sem elég természetes fény, sem elég levegő nem volt a szobában.
Jó 2026. szeptember 8.a párjával járt itt
Az épület gyönyörű volt belülről is ,a személyzet kedves volt és mosolygós,ami nagyon tetszett, a medencét és a szaunát nagyon élveztük,a masszázs hölgy ,nagyon kedves volt,még teára is invítált minket,amit sajnos nem tudtunk már elfogadni,,de nagyon jól esett!
Kiváló 2026. augusztus 24.a párjával járt itt
A személyzet kedves volt a kiszolgálás nagyon jó volt. Viszont találkoztam kávé maradványos csészével. Kevésbé tiszta tányérral. Az üdítő autómat pohártartó része állandóan ragacsos volt. A szobán egy tetőtéri ablak volt. Csak az eget lehetett látni. A szobában lévő hűtő az katasztrófa. Éjszaka ki szoktam húzni. A dübörgésétől nem lehetett aludni. Amúgy minden más jó volt.
Jó 2026. augusztus 9.a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk el a hotelben all inclusive ellátással. A benyomásaink vegyesek voltak. A szoba tiszta és kényelmes volt, a wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve, főként az úszómedence tetszett. Nagyon jó ötletnek találtuk, hogy masszázsra is lehetett jelentkezni, ahol kitűnő ár-érték arányban nagyon jó masszázst kaptunk.
Kiváló 2026. augusztus 6.a párjával járt itt
Sajnos, pont az extrém meleg napokból fogtuk ki ezt a párat, ami rányomta a bélyeget az ott tartózkodásra. Hiába vette körül a szállót erdő, a forróság nagyon nehezen volt kezelhető. Felhívták a figyelmünket az energia takarékosságra, elsősorban a légkondi használatánál. A szállás-személyzet, étkezés, wellness nagyon jó volt.
Gyenge 2026. augusztus 4.a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép helyen van! Viszont nagyon elhanyagolták. Az ételek inkább egy kifőzdében illenének. Kemény félig megsült hús, nagyon kevés válaszék és nagyon egyszerű ételek. A reggeli az kiváló sok választási lehetőség és nagyon finom. Gyönyörű a környék de ráférne a szálloda kertjére egy kis újítás.
Jó 2026. július 23.a párjával járt itt
A szálloda valóban egy erdős rész közepén helyezkedik el, viszont néhány helyen kidőlt elkorhadt pihenőpad van, rozoga fahíd javításra szorul ez egy kcsit csökkenti az összképet a szálloda környékén. Hiányoltuk, hogy semmi olyan ajándéktárgyat ( hotelra jellemző hűtőmágnes képeslap,pohár,kulcstartó stb.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt már
Kiváló 2026. július 10.a párjával járt itt
Régen voltunk itt 1x karácsonykor. Azóta változott pár dolog. A parkot nem a hotel gondozza, kiszáradt a tó, de lehetett fák között sétálni. Jobb lett az étkezés, vacsorára nagyobb választék, hétköznap is svédasztal, gyümölcsök, sütemények. (Utóbbi nem nagy szám. ) Az ételek nagyon finomak , a felszolgálók kedvesek voltak.
Thermal Hotel Tengelic Tengelic a térképen
7054 Tengelic, 067/1 hrsz
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • masszázs • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • gyógymedence
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 15 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 15 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • bár