2026. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. július 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
Régen voltunk itt 1x karácsonykor. Azóta változott pár dolog. A parkot nem a hotel gondozza, kiszáradt a tó, de lehetett fák között sétálni. Jobb lett az étkezés, vacsorára nagyobb választék, hétköznap is svédasztal, gyümölcsök, sütemények. (Utóbbi nem nagy szám.) Az ételek nagyon finomak , a felszolgálók kedvesek voltak. A fürdő jó , világos, az úszómedence pont megfelelő hőfokú, ami az előzőleg látogatott helyekre nem
jellemző. A termál ill.gyógymedence nem mindig győzi az igényeket, a fúvókák pláne nem, bizonyos időpontokban lehet jól elférni. Nem tudtuk, hogy nincs lift, de edződtünk legalább.(Feljárkálni a 2. emeletre nem a térdeimnek való, nem vagyunk fiatalok.) A szoba elég tágas, kényelmes, jó tv, kis hűtő is volt . Még nem volt hőség, a légkondit nem használtuk. A szúnyogháló kissé szakadt, de nem volt szúnyog. Egész éjjel nyitott ablaknál aludtunk, amikor tudtunk. Igen csendes lenne a környék, ha a 4-ből két éjszaka 1-1 társaság nem kint (vsz.bár melletti székeken) mulatozott volna éjfél után is, utolsó éjjel még kutya is ugatott velük.(Nem rendezvény volt.) Nem tudom, szólt e nekik valaki, az udvarra néző szobákban sok helyen világított a tv v. lámpa, más sem tudott aludni. Ilyenkor szerintem a hotelnek kellene intézkedni, ill. éjjelre lezárni azt a részt. (Este 10 után a bár bezár, úgy tudom.) Esetleg messzebb lehetne nyáron kiülős teraszt létesíteni. Ezen kívül minden jó volt.
Személyzet:![]()
Augusztus 20.
36.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Október 23.
36.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Reggelis ajánlat (1 éjtől)
42.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Karácsony
46.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Félpanziós ajánlat (1 éjtől)
55.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
All inclusive ajánlat (1 éjtől)
66.990 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
126.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással