Érdekes
2026. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. április 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Valamennyire el voltam tévedve a helyeket illetően, nagyos kedves vezetőm, aki körbevitt a faluban mindenhol, megmutatta ezt a magángyűjteményt is. Azt hittem, a tájházban vagyok, de ez nem az. Van egy tájház az Arany János út 31. alatt, ez meg az Arany János út 76. Elég sok minden van itt egyhelyen, itt található a Csipkemúzeum is, csak az más kézben van, meg itt van még a Johanniták története kiállítás is, meg még egy nagyobb ifjúsági tábor, közösségi ház, stb. De koncentráljunk a menyasszony stafírungjára. A hely népviselet nagyon látványos, elsősorban palóc, de azon belül nyilván nógrádi, meg még szlovák is, hát igy kell kezelni, csodálni. Rengeteg kincs van itt, nem állítom, hogy valami katonás, múzeumi rendben, de talán részben ömlesztve, de megfogatod, hozzáérhetsz, beszélhetsz hozzá, róla. És vannak helyiek, akiknek ezek a családi emlékei. Nem fogok nagyképűsködni, hogy én leírjam ide amit hallottam, csak egy kívülálló szemlélő vagyok, magyar turista Magyarországon, és szeretném felhívni a figyelmet ezekre a mesebeli kincsekre.
103.806 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Patak Park Hotel Visegrád