Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valamennyire informatív

Garda Akvárium TihanyGarda Akvárium Tihany a térképen

Érdekes 2023. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. június 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez is egy tihanyi látványosság, és ha már így van, hát bemegy az ember. Nekem olyan hármas-négyes között billeg, se nem rossz, se nem nagy élmény. De ismerjük el, van. Az nem árt, ha az emberek megismerik a Balaton élővilágát. Mindenkinek hasznos. Azt általában nem szeretem, hogy az emberek ketrecekben, akváriumokban, kalitkákban tartanak állatokat és mutogatják, az egy elég ronda dolog. Viszont itt látsz sokféle halat, különféle, különleges lényeket, amiket talán máskor alig vagy soha. Például a gardát, ami régen olyan irtózatos tömegben élt a tóban, hogy foltokban feketéllett tőlük a hegyről nézve a víz. Óriásharcsát pihenni a csendben, kecsegéket, pontyot és sok mást is, ráadásul van egy egészen jó kis bemutatófilm, amihez le lehet ülni, és tényleg közérthető. Nem állami múzeum, olyan kedvezmények nincsenek. De szerintem érdemes rá időt szánni, hogy tudd, ezekért a lényekért mi is felelősek vagyunk, nem trópusokról hoztuk őket ide mutogatni, hanem itt élnek helyben, ők úszkálnak a lábaid mellett, ha te is úszol a vízben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (27)
Garda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - BelsőGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - BelsőGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - Külső képGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - EgyébGarda Akvárium Tihany - Egyéb

Garda Akvárium további értékelései

2023.08.21gyerekekkel
Időpazarlás
Olvastuk a neten,hogy van családi kombinált belépő a Garda ésa Lego kiállításra. Ha már itt vagyunk,nézzük meg! A pénztárban közlik,hogy nincs családi belépő,és 2x annyi,mint amit láttunk árat. Érdekes,de őszintén megvallva,majdnem 10000Ft 2 kis szobára,enyhén szólva rablás.
Népszerű szállások a környéken
Echo Residence Tihany - Nyári wellness pihenés Tihanyban reggelivel
Nyári wellness pihenés Tihanyban reggelivel
05.17-08.31.
Echo Residence Tihany
77.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel