Gyenge 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ritkán járunk étterembe, éppen ezért a gasztronómiai élményen van ilyenkor a hangsúly. Érkezéskor a hely 80%-ban üres volt, az asztalokon foglalás nem volt feltüntetve. Ennek ellenére nem ülhettünk kényelmes asztalhoz, mivel ahhoz kevesen voltunk. Az ételektől sokkal többet vártam. Pontosan az otthon is elkészíthető verziót kaptuk. Mirelit krumpli, egyszerűen előkészített és elkészített hús. Szerintem nem a gyors kiszolgálásra kellene törekedni a minőség rovására. Számomra nulla gasztronómiai élmény. A hely egyébként csendes, hangulatos. Sajnálom.
Mint minden évben az idén is ellátogattunk Tihanyba és mint mindíg most is egy újabb éttermet próbáltunk ki.Most a Pál Csárdára esett a választásunk.Pokoli meleg volt.Még az sem enyhített rajta hogy árnyékos,fedett részen foglaltunk helyet,mert megszorult a meleg bent.Jobb lett volna ha becsuknak...
Az évek során ez a negyedik értékelésem erről a csárdáról. '23 június elején öt napot töltöttünk a párommal Tihanyban ill. annak környékén. Az öt nap folyamán négyszer ettünk étteremben ebből háromszor a Pál Csárdában, ez magáért beszél. Ez az étterem 53 éves múltra tekint vissza, a...
A hely a szőlőlugassal hangulatos, de csak a székeken van párna, a padokon nincs, nagyon kényelmetlen. Az étel minsősége olyan volt, mint a strandon egy büfében. Pincérnő szerint meg kellett volna kérdeznem,hogy a sajt mirelit-e. Szerintem egy 5 évtizedes múltra hivatkozó étteremben ez eszébe se...